183705 przepisów z 600 blogów
Słonina z przyprawą z...

Słonina z przyprawą z...

SKŁADNIKI-słonina-sól ważona nie jodowana 24... ⇖ 20

Mielonka wieprzowa w...

Mielonka wieprzowa w...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl... ⇖ 34

Szynka konserwowa

Szynka konserwowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg szynka 1 kl. w moim... ⇖ 46

Konserwa Tyrolska wg....

Konserwa Tyrolska wg....

Przepis autorski:SUROWIEC I... ⇖ 50

Pasztet...

Pasztet...

Pasztet powstał ponieważ trzeba było dać... ⇖ 64

Kiełbasa Gajowego

Kiełbasa Gajowego

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.81.Łopatka 7... ⇖ 110

Mielonka...

Mielonka...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 54

Słonina ziołowa

Słonina ziołowa

SUROWIEC-słonina cienka bez skóryPRZYPRAWY I... ⇖ 44

Mielonka wieprzowa nr.3

Mielonka wieprzowa nr.3

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5... ⇖ 68

Słonina Huzarska

Słonina Huzarska

SUROWIEC-cienka słonina bez skóryPRZYPRAWY-sól... ⇖ 113

Tuszonka w/g JackaW

Tuszonka w/g JackaW

SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g... ⇖ 938

Boczek z suszoną...

Boczek z suszoną...

SUROWIEC I PRZYPRAWY-boczek ze skórą-skórki... ⇖ 61

Mielonka...

Mielonka...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 133

Kiełbasa kanapkowa w/g...

Kiełbasa kanapkowa w/g...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-szynka 1... ⇖ 3716

Kiełbasa surowa-...

Kiełbasa surowa-...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie odbywało... ⇖ 80

Tuszonka w/g JackaW

Tuszonka w/g JackaW

SUROWIEC WIEPRZOWY-boczek 1 kg-karkówka 1... ⇖ 4970

Kiełbasa wieprzowa...

Kiełbasa wieprzowa...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-3 kg boczek... ⇖ 109

Polędwica w otoczce...

Polędwica w otoczce...

SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 193

Tatar wołowy z cebulką...

Tatar wołowy z cebulką...

Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół... ⇖ 162

Boczek z próżni surowy

Boczek z próżni surowy

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 129

Kiełbasa z pomidorem

Kiełbasa z pomidorem

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl... ⇖ 177

Nalewka z żurawiny

Nalewka z żurawiny

SKŁADNIKI- 1 kg owocow zurawiny-1 litr alkoholu... ⇖ 121

Konserwa- mielonka...

Konserwa- mielonka...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na... ⇖ 2654

Blok dwukolorowy

Blok dwukolorowy

Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g... ⇖ 4153

Mielonka wieprzowa - 2

Mielonka wieprzowa - 2

SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1... ⇖ 2340

Kiełbasa z szynki i...

Kiełbasa z szynki i...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w... ⇖ 219

Sało z przyprawą

Sało z przyprawą

SUROWIEC I PRZYPRAWY-slonina-przyprawa jak na... ⇖ 122

Kiełbasa wieprzowa z...

Kiełbasa wieprzowa z...

PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I... ⇖ 178

Aromatyczny boczek Sous...

Aromatyczny boczek Sous...

SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I... ⇖ 232

Sałatka z cukinii i...

Sałatka z cukinii i...

Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy... ⇖ 10438

Dżem z czarnej porzeczki

Dżem z czarnej porzeczki

SKŁADNIKI:-1,5 kg owocow czarnej porzeczki-1 kg... ⇖ 171

Galareta wieprzowa

Galareta wieprzowa

SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory... ⇖ 144

Nalewka z wiśni

Nalewka z wiśni

Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z... ⇖ 185

Nalewka z czerwonej...

Nalewka z czerwonej...

Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej... ⇖ 141

Kiełbasa krucha...

Kiełbasa krucha...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem... ⇖ 171

Kiełbasa z łopatki

Kiełbasa z łopatki

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle... ⇖ 197

Kiełbasa z polędwiczki...

Kiełbasa z polędwiczki...

SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka... ⇖ 177

Boczek z próżni surowy

Boczek z próżni surowy

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 171

Kiełbaska z królika

Kiełbaska z królika

SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku... ⇖ 186

Szynka prasowana...

Szynka prasowana...

Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku... ⇖ 224

Kiełbaska Wielkanocna...

Kiełbaska Wielkanocna...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na... ⇖ 190

Boczek z próżni...

Boczek z próżni...

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 156

Konserwa łopatka ze...

Konserwa łopatka ze...

SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina... ⇖ 178

Tuszonka z karkówki

Tuszonka z karkówki

SKŁADNIKI:-karkowka-pieprz czarny 1 g/kg-lisc... ⇖ 198

Słonina Drwala

Słonina Drwala

SKŁADNIKI:-slonina-sol nie jodowana 25... ⇖ 222

Słonina z schabem

Słonina z schabem

SUROWIEC-schab-slonina cienka bez skoryPRZYPRAWY... ⇖ 193

Tuszonka z łopatki

Tuszonka z łopatki

Wersja 3.SKŁADNIKI I MATERIAŁY... ⇖ 183

Golonka

Golonka

SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 219

Mielonka wieprzowa z...

Mielonka wieprzowa z...

SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-boczek 0,6 kg-karkowka... ⇖ 166

Szczupak w sosie...

Szczupak w sosie...

SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 kg szczupak... ⇖ 132

Boczek rolowany- parzony...

Boczek rolowany- parzony...

SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej... ⇖ 320

Śledzik w oleju z...

Śledzik w oleju z...

SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci... ⇖ 1897

Galareta...

Galareta...

SKŁADNIKIDodane do gotowania:-woda tyle aby... ⇖ 1576

Kiełbasa czosnkowa

Kiełbasa czosnkowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg boczek (chudy) 8... ⇖ 234

Karkówka pieczona

Karkówka pieczona

SUROWIEC-karkowka 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 984

Mielonka z weka ,,jak...

Mielonka z weka ,,jak...

Ponizszy przepis byl juz przeze mnie... ⇖ 1119

Mielonka ,,jak dawniej

Mielonka ,,jak dawniej

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi... ⇖ 925

Kiełbasa z orzechem...

Kiełbasa z orzechem...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 2 kg druga klasa... ⇖ 126

Kiełbasa boczkowa

Kiełbasa boczkowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg /... ⇖ 177

Pestkówka - nalewka z...

Pestkówka - nalewka z...

SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z... ⇖ 174

Nalewka z pigwowca

Nalewka z pigwowca

SKŁADNIKI-oczyszczony owoc pigwowca 2 kg-cukier... ⇖ 137

Boczek wędzony i...

Boczek wędzony i...

SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do... ⇖ 162

Karkówka wędzona i...

Karkówka wędzona i...

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc... ⇖ 188

Kiełbasa firmowa

Kiełbasa firmowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w... ⇖ 139

Słonina Białowieska

Słonina Białowieska

SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie... ⇖ 173

Nalewka jabłkowo -...

Nalewka jabłkowo -...

SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70... ⇖ 141

Wędzony pstrąg i dorada

Wędzony pstrąg i dorada

1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo... ⇖ 109

Słonina Puszczańska

Słonina Puszczańska

SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol nie... ⇖ 168

Nalewka z aronii

Nalewka z aronii

SKŁADNIKI-2 kg aronii przemrozonych 7 dni-1,5... ⇖ 140

Ogórki kiszone z...

Ogórki kiszone z...

SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil... ⇖ 727

Szynka sous vide

Szynka sous vide

SUROWIEC-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 158

Kiełbasa Królewska

Kiełbasa Królewska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona... ⇖ 137

Kiełbasa Śląska

Kiełbasa Śląska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5... ⇖ 151

Golonka pieprzowa

Golonka pieprzowa

SUROWIEC-golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 162

Mięsiwo

Mięsiwo

SUROWIEC,PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 137

Zakąska

Zakąska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-1 kg lopatka / szarpak-1... ⇖ 157

Mielonka wieprzowa

Mielonka wieprzowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,5 kg /sitko fi... ⇖ 135

Kiełbasa Serdeczna

Kiełbasa Serdeczna

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke... ⇖ 140

Sonina wojskowa

Sonina wojskowa

SKŁADNIKI PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 123

Boczek z cebulką...

Boczek z cebulką...

SUROWIEC-boczek ze skora 2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 151

Tuszonka wojskowa...

Tuszonka wojskowa...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w... ⇖ 142

Golonka z kurką

Golonka z kurką

SKŁADNIKI-golonka tylna ze skora 2 szt-peklosol... ⇖ 142

Karkówka konserwowa z...

Karkówka konserwowa z...

SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon... ⇖ 162

Karkówka parzona

Karkówka parzona

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol 19-20... ⇖ 173

Kiełbas wiejska...

Kiełbas wiejska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona... ⇖ 147

Słonina...

Słonina...

SUROWIEC-slonina wedzona bez skory/surowaSUROWIEC... ⇖ 247

Podgardle konserwowe

Podgardle konserwowe

SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i... ⇖ 162

Baleron wędzony i...

Baleron wędzony i...

SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 202

Boczek konserwowy

Boczek konserwowy

SUROWIEC-boczek ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 148

Karkówka konserwowa

Karkówka konserwowa

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 145

Paprykarz domowy

Paprykarz domowy

SKŁADNIKI-cztery ryby wedzone dwie makrele i dwa... ⇖ 3596

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-slonina bez skoryPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 156

Pachwina konserwowa

Pachwina konserwowa

SUROWIEC-pachwina z przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 135

Konserwa drobiowa z...

Konserwa drobiowa z...

SUROWIEC-jedna piers-dwie cwiartki-cztery... ⇖ 128

Wędzona pierś z...

Wędzona pierś z...

SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY-sol... ⇖ 124

Piersi z kurczaka - Sous...

Piersi z kurczaka - Sous...

SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 148

Kiełbasa podwawelska

Kiełbasa podwawelska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi... ⇖ 118

Kiełbasa ,,warkocz

Kiełbasa ,,warkocz

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4,700 kg scinki ze... ⇖ 124

Kiełbasa żywiecka...

Kiełbasa żywiecka...

Żywiecka podsuszanaSUROWIEC-szynka 2 kg-karkowka... ⇖ 135

Schab-polędwica...

Schab-polędwica...

SUROWIEC-schab 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 121


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM