Proces wykonania...
Zanim przystapimy do wykony naszej wedliny... ⇖ 292
Zobacz przepis!
Kiełbasa słoikowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-0,5 kg karkowka -w... ⇖ 356
Wyroby z Szynkowara i...
Zapraszam bo robienia swojskich domowych wyrobow.... ⇖ 414
Tuszonka...
SUROWIEC-1 kg wolowiny 2 klasa-1 kg boczku ze... ⇖ 342
Nalewka z ciemnych...
SKŁADNIKI-2 kg winogron (waga po oczyszczeniu)-1... ⇖ 363
Zaprawka do herbaty z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-owoce pigwowca... ⇖ 2319
Karkówka peklowana na...
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 469
Boczek pieczony w...
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 434
Słonina z soli natarta...
SUROWIEC-1 kg sloniny dobrej jakosci najlepiej... ⇖ 451
Kiełbasa Wojskowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkowka 2 kg --sitko... ⇖ 420
Kiełbasa szynkowa
SUROWIEC-szynka 1 klasa 4 kg-golonka miesko bez... ⇖ 530
Wędzenie 12.09.2017
Poledwica lososiowa Boczek... ⇖ 268
Wędzenie 04.09.12
Wedzona i parzona karkowka i szynkaWedzony i... ⇖ 267
Łopatka w słoju
SUROWIEC-lopatka 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 288
Kiełbasa Włodka
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE BEZ KLASYFIKACJI-lopatka... ⇖ 318
Zupa grochowa
SKŁADNIKI-groch... ⇖ 295
Ogórki małosolne
SKŁADNIKI-ogorki 2 kg-woda zimna 2 l-czosnek 1... ⇖ 381
Kiełbasa...
SUROWIEC-5 kg lopatki krojona jak leci 1,5-2,5... ⇖ 332
Świeżyna w słoju.
SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-slonina 0,5 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 261
Kiełbasa ogniskowa
Skladniki i surowce:-lopatka 3 kg-scinki 2 kg-sol... ⇖ 462
Kiełbasa chłopska w...
SUROWIEC-lopatka 8 kg-podgardle bez skory z... ⇖ 443
Podgardle wędzone i...
SUROWIEC-1,5 kg podgardle z przyrostem... ⇖ 630
Kiełbasa Chłopska
PodpiekanaParzonaSUROWIEC-lopatka 8 kg-podgardle... ⇖ 311
Słonina Białowieska z...
Nie wedzona &nbs... ⇖ 404
Kiełbasa Myśliwska mix
Podsuszana ... ⇖ 309
Słonina czosnkowa z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-2 kg sloniny... ⇖ 364
Słonina z soli z...
SUROWIEC-slonina 1,5 kg najlepiej gruba moja ma... ⇖ 344
Pasztetowa...
SUROWIEC-watroba wieprzowa 1 kg-watroba drobiowa... ⇖ 405
Słonina z przyprawami i...
SUROWIEC, ZIOŁA I PRZYPRAWY-1 kg sloniny ze... ⇖ 610
Słonina czosnkowa z soli
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-2 kg sloniny... ⇖ 369
Łopatka wędzona
SUROWIEC-1,5 kg miesnia lopatkiPRZYPRAWY I... ⇖ 320
Kiełbasa zwyczajna
podpiekana ... ⇖ 320
Bigos ,,wędzony
SKŁADNIKI-kapusta sredniej wielkosci-kiszona 1... ⇖ 313
Kiełbasa Jałowcowa Mix
PodsuszanaPo wedzeniuSUROWIEC-szynka 1 kg-boczek... ⇖ 384
Polędwica dojrzewająca...
Surowiec-schab 1,5 kgPrzyprawy i materialy... ⇖ 602
Wędzone skórki...
SUROWIEC-skorki wieprzowePRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 384
Kiełbasa krucha z...
SUROWIEC-szynka 5 kg-boczek bez skory dosc chudy... ⇖ 1176
SUROWIEC-szynka 2 kg-lopatka 3 kg-karkowka 3... ⇖ 348
Kiełbasa kminkowa
ParzonaPodpiekanaSUROWIEC-szynka 2 kg-lopatka 3... ⇖ 329
Kaczka parzona i wędzona
SUROWIEC-kaczkaPRZYPRAWY I ZIOŁA ORAZ MATERIAŁY... ⇖ 314
Salceson wieprzowy na...
SUROWIEC-lopatka 2,5 kgslonina 0,5 kg-podgardle 1... ⇖ 354
SUROWIEC-slonina ze skora najlepiej aby byla... ⇖ 375
Słonina w...
SUROWIEC-slonina z przyrostem miesnym o grubosci... ⇖ 384
Kabanosy wieprzowe-...
SKŁADNIKI-2 kg szynki-1 boczku bez skory-1 kg... ⇖ 379
SUROWIEC-1,3 kg watroby-0,700 kg serca (dwa... ⇖ 468
Podudzia kurczaka -...
SUROWIEC- okolo 12 paleczek podudzia to jest... ⇖ 295
Wędzone ćwiartki z...
SUROWIEC- 5 cwiartek z kurczaka to okolo 2... ⇖ 256
Kurczak wędzony
SUROWIEC-kurczak okolo 2 kgPRZYPRAWY I WARZYWA... ⇖ 279
Boczek masowany
SUROWIEC-boczek bez skory w miare chudy 5... ⇖ 466
Serki typu włoskiego...
PrzepisKupujemy serki typu wloskiego . Moje sa z... ⇖ 445
Polędwica wędzona
SUROWIEC1,5-2 kg schabuPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 311
Kiełbasa wiejska z...
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5... ⇖ 323
Kiełbasa ścinkowa...
SUROWIEC-scinki wieprzowe po rozbiorce 12... ⇖ 368
KIEŁBASA ŚCINKOWA PODPIEKANASUROWIEC-scinki... ⇖ 319
Szynka dojrzewająca
Surowiec-szynka kulkaPrzyprawy i materialy... ⇖ 450
SUROWIEC-podgardle ze skora i przyrostem... ⇖ 422
Golonka wędzona
SUROWIEC-golonka z kosciaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 289
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5... ⇖ 535
Mielonka wieprzowa na...
SUROWIEC-boczek 800 g-lopatka 600 g-karkowka 400... ⇖ 319
Kiełbasa Swojski Mix...
SUROWIEC-3,5 kg kl.1 z lopatki-2,5 kg kl.2 scinki... ⇖ 290
Szynka dymiona na...
Surowiec-szynka 1-1,5 kgPrzyprawy i materialy... ⇖ 256
Boczek dopiekany
Surowiec-boczek bez skory 1 kgPrzyprawy-peklo sol... ⇖ 262
Rolada lazdijajska
Surowiec-golonka wieprzowa z ladna skora 1,4-1,6... ⇖ 327
Wędzenie 10.12.2016
Szynki,boczki,poledwice,baleron oraz rolady juz... ⇖ 285
Rolada z indyka
Surowiec-jeden udziec z indyka-skora z... ⇖ 302
Wędzenie 30.11.2016
Na zdjeciu wedliny wedzone dwa dni 8 i 6 godzin... ⇖ 260
Boczek wędzony surowy
Surowiec-2 kg boczku chudegoPrzyprawy i materialy... ⇖ 656
Smarówka na wędzonym...
Zaczynamy od zrobienia surowego wedzonego... ⇖ 2682
Metka wędzona...
SUROWIEC-boczek bez skory nie za chudy 0,5... ⇖ 316
SUROWIEC-podgardle najlepiej z przyrostem miesnym... ⇖ 263
Kiełbasa Polska
SUROWIEC-boczek 2 kg-karkowka 2 kg-szynka 3... ⇖ 272
Mielonka wieprzowa
SUROWIEC-golonka u mnie 1,5 kg-lopatka 1,2... ⇖ 360
Mielonka z kolorowymi...
Surowiec:-250 g boczku-250 g lopatki-250 g... ⇖ 276
Mielonka z galaretką
Wyrob eksperymentalny robiony na szybko na probe... ⇖ 385
Zupa grzybowa z opieniek
Skladniki-okolo 1 kg swiezych opieniek-2-3 litry... ⇖ 275
Smażone opieńki
Smazone... ⇖ 379
Słonina mozaikowa
Surowiec -cienka slonina max 2 cm-skorki... ⇖ 361
Kiełbasa domowa parzona
Kielbasa domowa parzonaZrobiona w jelicie... ⇖ 354
Boczek wędzony rolowany
Surowiec-1,5 kg boczku w miare cieki taki lepiej... ⇖ 382
Żeberka
Surowiec-paski zeberekWykonanieNa litr wody i... ⇖ 250
Słonina z zalewy dymiona
WYKONANIEZalwea-jesli slonina jest z mieskiem... ⇖ 434
Wędzonka Krotoszyńska
Aby zrobic taka wedzonke musimy poprosic... ⇖ 904
Kiełbasa domowa...
SurowiecKupujemy :-3,5 kg lopatki-3,5 kg... ⇖ 416
Zapraszam na grupe na... ⇖ 279
Coś do chleba i talerza...
Zapraszam na moja... ⇖ 331
Galareta wieprzowa
SUROWIEC-2 duze golonki-4 nozki-1 kg skorek... ⇖ 411
Słonina szpikowana i...
WedzonaSlonina po uplywie 2,5 miesiaca w soli tak... ⇖ 421
Wędzenie 11.09.2016
Wedzone olcha i buk 4 godz.temp.55-60 .Czesc... ⇖ 244
Słonina z mięsem w...
PrzepisDo takiej sloniny proponuje takie... ⇖ 395
Po pieciu dniach podsuszaniaSUROWIEC-5 kg lopatki... ⇖ 326
Boczek wędzony...
Surowiec-boczek bez skory 1 kgPrzyprawy-peklo sol... ⇖ 328
Dżem cytrynowy z cukinii
Produkcja zony:)SKŁADNIKI-5 kg obranej i startej... ⇖ 348
Pomarańczowy dżem z...
Produkcja zony:)SKŁADNIKI-4 kg obranej i startej... ⇖ 264
Kosmiczny dżem z cukinii
Produkcja zony:)SKŁADNIKI-5 kg cukinii-1-1,5 kg... ⇖ 309
Ogórki czosnkowe z...
ZALEWA-woda 1 litr-ocet 10% 250 mil.-3 czubate... ⇖ 241
Ogórki KAMA na...
ZALEWA-1 l. octu 10%-2 kg cukru-1/2 litra... ⇖ 5895
Ogórki z curry
SKŁADNIKI-5 kg ogorkow (2,5 porcji zalewy)-lisc... ⇖ 286
Ogórki kiszone (duże)
Tym razem ogorki kiszone duze prosteSKŁADNIKINa... ⇖ 282
Ogórki kiszone
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil... ⇖ 272
Kiełbasa ...
Po czterech dniach podsuszaniaKielbaska wykonana... ⇖ 289