Kiełbasa żywiecka...
Żywiecka podsuszanaSUROWIEC-szynka 2 kg-karkowka... ⇖ 552
Zobacz przepis!
Schab-polędwica...
SUROWIEC-schab 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 416
Golonka z cebulką
SUROWIEC-GolonkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 504
Tuszonka wieprzowa (z...
SUROWIEC-lopatka 1 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 835
Kapuśniak z wkładką...
SKŁADNIKI-600 g slodkiej kapusty-100 g... ⇖ 386
Słonina swojska z soli...
Dodane przyprawy papryka ostra i kolendra i... ⇖ 479
Słonina słoikowa z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina u mnie... ⇖ 462
Boczek z nitkami chili
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18 g/kg-nitki... ⇖ 367
Szynka...
SKŁADNIKI-szynka (waga wedlug wielkosci praski... ⇖ 529
Kiełbasa żeberkowa...
PODSUSZANA  ... ⇖ 441
Rolada z boczku i...
SUROWIEC-2 kg chudego boczku-1,5 kg podgardle z... ⇖ 492
Kiełbasa z chili
Kielbasa podpiekana &nbs... ⇖ 377
Swojski smalczyk ze...
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY-slonina bez skory 1,5... ⇖ 433
Wędzonka ze smalcem w...
SUROWIEC-wedzonka najlepiej wedzona na zimno... ⇖ 439
Krakowska parzona
Surowiec-wieprzowina kl.1 3 kg... ⇖ 509
Słonina konserwowa...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina... ⇖ 697
Cukinia kiszona
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 ml... ⇖ 410
Słonina konserwowa z...
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 501
Proces wykonania...
Zanim przystapimy do wykony naszej wedliny... ⇖ 332
Kiełbasa słoikowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-0,5 kg karkowka -w... ⇖ 401
Wyroby z Szynkowara i...
Zapraszam bo robienia swojskich domowych wyrobow.... ⇖ 514
Tuszonka...
SUROWIEC-1 kg wolowiny 2 klasa-1 kg boczku ze... ⇖ 400
Nalewka z ciemnych...
SKŁADNIKI-2 kg winogron (waga po oczyszczeniu)-1... ⇖ 420
Zaprawka do herbaty z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-owoce pigwowca... ⇖ 2391
Karkówka peklowana na...
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 555
Boczek pieczony w...
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 483
Słonina z soli natarta...
SUROWIEC-1 kg sloniny dobrej jakosci najlepiej... ⇖ 519
Kiełbasa Wojskowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkowka 2 kg --sitko... ⇖ 478
Kiełbasa szynkowa
SUROWIEC-szynka 1 klasa 4 kg-golonka miesko bez... ⇖ 610
Wędzenie 12.09.2017
Poledwica lososiowa Boczek... ⇖ 306
Wędzenie 04.09.12
Wedzona i parzona karkowka i szynkaWedzony i... ⇖ 308
Łopatka w słoju
SUROWIEC-lopatka 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 330
Kiełbasa Włodka
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE BEZ KLASYFIKACJI-lopatka... ⇖ 363
Zupa grochowa
SKŁADNIKI-groch... ⇖ 343
Ogórki małosolne
SKŁADNIKI-ogorki 2 kg-woda zimna 2 l-czosnek 1... ⇖ 428
Kiełbasa...
SUROWIEC-5 kg lopatki krojona jak leci 1,5-2,5... ⇖ 368
Świeżyna w słoju.
SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-slonina 0,5 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 300
Kiełbasa ogniskowa
Skladniki i surowce:-lopatka 3 kg-scinki 2 kg-sol... ⇖ 522
Kiełbasa chłopska w...
SUROWIEC-lopatka 8 kg-podgardle bez skory z... ⇖ 497
Podgardle wędzone i...
SUROWIEC-1,5 kg podgardle z przyrostem... ⇖ 772
Kiełbasa Chłopska
PodpiekanaParzonaSUROWIEC-lopatka 8 kg-podgardle... ⇖ 353
Słonina Białowieska z...
Nie wedzona &nbs... ⇖ 463
Kiełbasa Myśliwska mix
Podsuszana ... ⇖ 361
Słonina czosnkowa z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-2 kg sloniny... ⇖ 410
Słonina z soli z...
SUROWIEC-slonina 1,5 kg najlepiej gruba moja ma... ⇖ 397
Pasztetowa...
SUROWIEC-watroba wieprzowa 1 kg-watroba drobiowa... ⇖ 470
Słonina z przyprawami i...
SUROWIEC, ZIOŁA I PRZYPRAWY-1 kg sloniny ze... ⇖ 723
Słonina czosnkowa z soli
Łopatka wędzona
SUROWIEC-1,5 kg miesnia lopatkiPRZYPRAWY I... ⇖ 389
Kiełbasa zwyczajna
podpiekana ... ⇖ 368
Bigos ,,wędzony
SKŁADNIKI-kapusta sredniej wielkosci-kiszona 1... ⇖ 357
Kiełbasa Jałowcowa Mix
PodsuszanaPo wedzeniuSUROWIEC-szynka 1 kg-boczek... ⇖ 447
Polędwica dojrzewająca...
Surowiec-schab 1,5 kgPrzyprawy i materialy... ⇖ 676
Wędzone skórki...
SUROWIEC-skorki wieprzowePRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 437
Kiełbasa krucha z...
SUROWIEC-szynka 5 kg-boczek bez skory dosc chudy... ⇖ 1352
SUROWIEC-szynka 2 kg-lopatka 3 kg-karkowka 3... ⇖ 435
Kiełbasa kminkowa
ParzonaPodpiekanaSUROWIEC-szynka 2 kg-lopatka 3... ⇖ 368
Kaczka parzona i wędzona
SUROWIEC-kaczkaPRZYPRAWY I ZIOŁA ORAZ MATERIAŁY... ⇖ 362
Salceson wieprzowy na...
SUROWIEC-lopatka 2,5 kgslonina 0,5 kg-podgardle 1... ⇖ 412
SUROWIEC-slonina ze skora najlepiej aby byla... ⇖ 439
Słonina w...
SUROWIEC-slonina z przyrostem miesnym o grubosci... ⇖ 465
Kabanosy wieprzowe-...
SKŁADNIKI-2 kg szynki-1 boczku bez skory-1 kg... ⇖ 426
SUROWIEC-1,3 kg watroby-0,700 kg serca (dwa... ⇖ 547
Podudzia kurczaka -...
SUROWIEC- okolo 12 paleczek podudzia to jest... ⇖ 334
Wędzone ćwiartki z...
SUROWIEC- 5 cwiartek z kurczaka to okolo 2... ⇖ 298
Kurczak wędzony
SUROWIEC-kurczak okolo 2 kgPRZYPRAWY I WARZYWA... ⇖ 325
Boczek masowany
SUROWIEC-boczek bez skory w miare chudy 5... ⇖ 526
Serki typu włoskiego...
PrzepisKupujemy serki typu wloskiego . Moje sa z... ⇖ 520
Polędwica wędzona
SUROWIEC1,5-2 kg schabuPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 368
Kiełbasa wiejska z...
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5... ⇖ 360
Kiełbasa ścinkowa...
SUROWIEC-scinki wieprzowe po rozbiorce 12... ⇖ 421
KIEŁBASA ŚCINKOWA PODPIEKANASUROWIEC-scinki... ⇖ 383
Szynka dojrzewająca
Surowiec-szynka kulkaPrzyprawy i materialy... ⇖ 565
SUROWIEC-podgardle ze skora i przyrostem... ⇖ 539
Golonka wędzona
SUROWIEC-golonka z kosciaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 341
SUROWIEC I MATERIAŁY POMOCNICZE-lopatka 3,5... ⇖ 608
Mielonka wieprzowa na...
SUROWIEC-boczek 800 g-lopatka 600 g-karkowka 400... ⇖ 381
Kiełbasa Swojski Mix...
SUROWIEC-3,5 kg kl.1 z lopatki-2,5 kg kl.2 scinki... ⇖ 335
Szynka dymiona na...
Surowiec-szynka 1-1,5 kgPrzyprawy i materialy... ⇖ 313
Boczek dopiekany
Surowiec-boczek bez skory 1 kgPrzyprawy-peklo sol... ⇖ 308
Rolada lazdijajska
Surowiec-golonka wieprzowa z ladna skora 1,4-1,6... ⇖ 376
Wędzenie 10.12.2016
Szynki,boczki,poledwice,baleron oraz rolady juz... ⇖ 328
Rolada z indyka
Surowiec-jeden udziec z indyka-skora z... ⇖ 367
Wędzenie 30.11.2016
Na zdjeciu wedliny wedzone dwa dni 8 i 6 godzin... ⇖ 303
Boczek wędzony surowy
Surowiec-2 kg boczku chudegoPrzyprawy i materialy... ⇖ 775
Smarówka na wędzonym...
Zaczynamy od zrobienia surowego wedzonego... ⇖ 2747
Metka wędzona...
SUROWIEC-boczek bez skory nie za chudy 0,5... ⇖ 377
SUROWIEC-podgardle najlepiej z przyrostem miesnym... ⇖ 311
Kiełbasa Polska
SUROWIEC-boczek 2 kg-karkowka 2 kg-szynka 3... ⇖ 335
Mielonka wieprzowa
SUROWIEC-golonka u mnie 1,5 kg-lopatka 1,2... ⇖ 418
Mielonka z kolorowymi...
Surowiec:-250 g boczku-250 g lopatki-250 g... ⇖ 315
Mielonka z galaretką
Wyrob eksperymentalny robiony na szybko na probe... ⇖ 451
Zupa grzybowa z opieniek
Skladniki-okolo 1 kg swiezych opieniek-2-3 litry... ⇖ 321
Smażone opieńki
Smazone... ⇖ 457
Słonina mozaikowa
Surowiec -cienka slonina max 2 cm-skorki... ⇖ 412
Kiełbasa domowa parzona
Kielbasa domowa parzonaZrobiona w jelicie... ⇖ 402
Boczek wędzony rolowany
Surowiec-1,5 kg boczku w miare cieki taki lepiej... ⇖ 472
Żeberka
Surowiec-paski zeberekWykonanieNa litr wody i... ⇖ 297
Słonina z zalewy dymiona
WYKONANIEZalwea-jesli slonina jest z mieskiem... ⇖ 493
Wędzonka Krotoszyńska
Aby zrobic taka wedzonke musimy poprosic... ⇖ 1062
Obłędnie pyszne ciasto
Obłędnie pyszne ciasto. Rozpływa się w ustach... ⇖ 3133
Kruche faworki
Jeszcze kilka dni temu byłam pewna, że w tym... ⇖ 2975
Tosty z pieczarkami i...
Pyszna przekąska z patelni, smakuje... ⇖ 2723
Sałatka Drwala z...
Sałatka warstwowa z kurczakiem, inspirowana... ⇖ 2167
Surówka z kapusty...
Składniki: Kapusta pekińska 1/2 ok. 400 g... ⇖ 2109
Puszyste piwoszki, czyli...
Skoro mamy karnawał to nie może zabraknąć u... ⇖ 2099
Pączki świderki
Do pączków w kształcie świderka mam... ⇖ 1528
Udka à la polonezy –...
Udka à la polonezy to bardzo smaczne danie,... ⇖ 1511
Kluski leniwe
Kluski leniwe to jedno z najprostszych i... ⇖ 1372
Naleśniki zapiekane z...
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane... ⇖ 1348
Ciasto Pijak
Pijane ciasto idealne na karnawał i imprezy.... ⇖ 1203
Kołacz na Trzech Króli
Dzień Trzech króli, czyli 6 stycznia nazywano w... ⇖ 1099
Rogaliki krucho...
Składniki: ( porcja na 16 rogalików ) Mąka 250... ⇖ 986
Te faworki to petarda,...
Oprócz pączków w karnawale nie może... ⇖ 928