Mielonka Tyrolska
Przepis autorski:SUROWIEC I... ⇖ 881
Zobacz przepis!
Gulasz Angielski
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem... ⇖ 656
Kiełbasa niedźwiedzia
Kiełbasa niedźwiedziaSUROWIEC I... ⇖ 506
Słonina czosnkowa ,,na...
SUROWIEC-słonina cienkaPRZYPRAWY-sól nie... ⇖ 571
Łopatka konserwowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na... ⇖ 591
Ciasto ser-...
Składniki :3 duże jogurty ( w sumie 900 gram )5... ⇖ 1023
Pasztet...
SUROWIEC-piersi drobiowe kurczak 1,5... ⇖ 495
A la Kabanosy z papryką
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie na maszynce... ⇖ 529
Kiełbasa z chilli i...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem maszynka... ⇖ 735
Słonina z papryką...
SKŁADNIKI-słonina cienka-sól warzona nie... ⇖ 578
Szynka z piekarnika
SKŁADNIKI-szynka-peklosólWYKONANIESzynkę... ⇖ 590
Polędwica konserwowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na... ⇖ 1660
Kiełbasa z karkówki
SKŁADNIKI-karkówka-poklsól 19g /kg-pieprz... ⇖ 789
Nalewka Jesienna....
SKŁADNIKI-600 g żurawina-400 g pigwowiec-pestki... ⇖ 531
Kiełbasa grillowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie było na... ⇖ 560
Szynka konserwowa...
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem... ⇖ 657
Kiełbasa wędzona-...
Wiem, że czasami są takie sytuacje, że... ⇖ 638
Szynka konserwowa /...
SUROWIEC IROZDRABNIANIE- szynka 1 kl. w moim... ⇖ 551
Konserwa turystyczna...
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem... ⇖ 927
Słonina z przyprawą z...
SKŁADNIKI-słonina-sól ważona nie jodowana 24... ⇖ 1401
Mielonka wieprzowa w...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl... ⇖ 880
Szynka konserwowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg szynka 1 kl. w moim... ⇖ 558
Konserwa Tyrolska wg....
Przepis autorski:SUROWIEC I... ⇖ 1178
Pasztet powstał ponieważ trzeba było dać... ⇖ 655
Kiełbasa Gajowego
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.81.Łopatka 7... ⇖ 833
Mielonka...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 566
Słonina ziołowa
SUROWIEC-słonina cienka bez skóryPRZYPRAWY I... ⇖ 589
Mielonka wieprzowa nr.3
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5... ⇖ 645
Słonina Huzarska
SUROWIEC-cienka słonina bez skóryPRZYPRAWY-sól... ⇖ 814
Tuszonka w/g JackaW
SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g... ⇖ 2214
Boczek z suszoną...
SUROWIEC I PRZYPRAWY-boczek ze skórą-skórki... ⇖ 596
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 705
Kiełbasa kanapkowa w/g...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-szynka 1... ⇖ 8432
Kiełbasa surowa-...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie odbywało... ⇖ 522
SUROWIEC WIEPRZOWY-boczek 1 kg-karkówka 1... ⇖ 6445
Kiełbasa wieprzowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-3 kg boczek... ⇖ 648
Polędwica w otoczce...
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 839
Tatar wołowy z cebulką...
Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół... ⇖ 637
Boczek z próżni surowy
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 593
Kiełbasa z pomidorem
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl... ⇖ 698
Nalewka z żurawiny
SKŁADNIKI- 1 kg owocow zurawiny-1 litr alkoholu... ⇖ 738
Konserwa- mielonka...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na... ⇖ 4778
Blok dwukolorowy
Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g... ⇖ 5348
Mielonka wieprzowa - 2
SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1... ⇖ 3707
Kiełbasa z szynki i...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w... ⇖ 730
Sało z przyprawą
SUROWIEC I PRZYPRAWY-slonina-przyprawa jak na... ⇖ 1088
Kiełbasa wieprzowa z...
PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I... ⇖ 653
Aromatyczny boczek Sous...
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I... ⇖ 1080
Sałatka z cukinii i...
Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy... ⇖ 16017
Dżem z czarnej porzeczki
SKŁADNIKI:-1,5 kg owocow czarnej porzeczki-1 kg... ⇖ 651
Galareta wieprzowa
SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory... ⇖ 775
Nalewka z wiśni
Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z... ⇖ 816
Nalewka z czerwonej...
Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej... ⇖ 598
Kiełbasa krucha...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem... ⇖ 675
Kiełbasa z łopatki
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle... ⇖ 638
Kiełbasa z polędwiczki...
SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka... ⇖ 711
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 716
Kiełbaska z królika
SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku... ⇖ 668
Szynka prasowana...
Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku... ⇖ 807
Kiełbaska Wielkanocna...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na... ⇖ 571
Boczek z próżni...
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 634
Konserwa łopatka ze...
SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina... ⇖ 800
Tuszonka z karkówki
SKŁADNIKI:-karkowka-pieprz czarny 1 g/kg-lisc... ⇖ 1137
Słonina Drwala
SKŁADNIKI:-slonina-sol nie jodowana 25... ⇖ 908
Słonina z schabem
SUROWIEC-schab-slonina cienka bez skoryPRZYPRAWY... ⇖ 743
Tuszonka z łopatki
Wersja 3.SKŁADNIKI I MATERIAŁY... ⇖ 1089
Golonka
SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 708
Mielonka wieprzowa z...
SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-boczek 0,6 kg-karkowka... ⇖ 561
Szczupak w sosie...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 kg szczupak... ⇖ 578
Boczek rolowany- parzony...
SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej... ⇖ 1553
Śledzik w oleju z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci... ⇖ 2507
Galareta...
SKŁADNIKIDodane do gotowania:-woda tyle aby... ⇖ 3221
Kiełbasa czosnkowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg boczek (chudy) 8... ⇖ 839
Karkówka pieczona
SUROWIEC-karkowka 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1472
Mielonka z weka ,,jak...
Ponizszy przepis byl juz przeze mnie... ⇖ 1837
Mielonka ,,jak dawniej
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi... ⇖ 1502
Kiełbasa z orzechem...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 2 kg druga klasa... ⇖ 480
Kiełbasa boczkowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg /... ⇖ 1442
Pestkówka - nalewka z...
SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z... ⇖ 1818
Nalewka z pigwowca
SKŁADNIKI-oczyszczony owoc pigwowca 2 kg-cukier... ⇖ 620
Boczek wędzony i...
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do... ⇖ 540
Karkówka wędzona i...
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc... ⇖ 841
Kiełbasa firmowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w... ⇖ 527
Słonina Białowieska
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie... ⇖ 692
Nalewka jabłkowo -...
SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70... ⇖ 472
Wędzony pstrąg i dorada
1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo... ⇖ 951
Słonina Puszczańska
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol nie... ⇖ 614
Nalewka z aronii
SKŁADNIKI-2 kg aronii przemrozonych 7 dni-1,5... ⇖ 537
Ogórki kiszone z...
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil... ⇖ 1579
Szynka sous vide
SUROWIEC-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 606
Kiełbasa Królewska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona... ⇖ 660
Kiełbasa Śląska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5... ⇖ 500
Golonka pieprzowa
SUROWIEC-golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 556
Mięsiwo
SUROWIEC,PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 593
Zakąska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-1 kg lopatka / szarpak-1... ⇖ 604
Mielonka wieprzowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,5 kg /sitko fi... ⇖ 509
Kiełbasa Serdeczna
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke... ⇖ 474
Sonina wojskowa
SKŁADNIKI PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 531
Boczek z cebulką...
SUROWIEC-boczek ze skora 2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 435
Tuszonka wojskowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w... ⇖ 633
Sernik łaciaty z...
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to... ⇖ 3013
Pasztet do smarowania
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W... ⇖ 2767
Biały Michałek –...
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i... ⇖ 1702
Miodownik z kakaową...
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z... ⇖ 652
Tulipany do barszczyku
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja... ⇖ 360
Pierożek do barszczyku
Chrupiące pierożki do barszczyku z dużą... ⇖ 290
PASZTECIKI DROŻDŻOWO...
Paszteciki z mięsem, z ciasta... ⇖ 113
Tort rafaello
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To... ⇖ 71
Praliny rafaello domowym...
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia... ⇖ 70
Sernik piernikowy
Sernik piernikowy to idealne połączenie... ⇖ 64
Chleb dla leniwych + film
Domowy chleb dla leniwych – przepis na miękki... ⇖ 63
Makaron z burratą i...
Przepis na kremowy makaron z burratą i... ⇖ 57
Pulpety jak z IKEA –...
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie... ⇖ 57
Boeuf Strogonow - prosty...
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na... ⇖ 56