Słonina z papryką...
SKŁADNIKI-słonina cienka-sól warzona nie... ⇖ 499
Zobacz przepis!
Szynka z piekarnika
SKŁADNIKI-szynka-peklosólWYKONANIESzynkę... ⇖ 517
Polędwica konserwowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na... ⇖ 1591
Kiełbasa z karkówki
SKŁADNIKI-karkówka-poklsól 19g /kg-pieprz... ⇖ 686
Nalewka Jesienna....
SKŁADNIKI-600 g żurawina-400 g pigwowiec-pestki... ⇖ 458
Kiełbasa grillowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie było na... ⇖ 510
Szynka konserwowa...
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem... ⇖ 612
Kiełbasa wędzona-...
Wiem, że czasami są takie sytuacje, że... ⇖ 543
Szynka konserwowa /...
SUROWIEC IROZDRABNIANIE- szynka 1 kl. w moim... ⇖ 502
Konserwa turystyczna...
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem... ⇖ 809
Słonina z przyprawą z...
SKŁADNIKI-słonina-sól ważona nie jodowana 24... ⇖ 1265
Mielonka wieprzowa w...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl... ⇖ 794
Szynka konserwowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg szynka 1 kl. w moim... ⇖ 500
Konserwa Tyrolska wg....
Przepis autorski:SUROWIEC I... ⇖ 1007
Pasztet...
Pasztet powstał ponieważ trzeba było dać... ⇖ 605
Kiełbasa Gajowego
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.81.Łopatka 7... ⇖ 774
Mielonka...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 506
Słonina ziołowa
SUROWIEC-słonina cienka bez skóryPRZYPRAWY I... ⇖ 521
Mielonka wieprzowa nr.3
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5... ⇖ 542
Słonina Huzarska
SUROWIEC-cienka słonina bez skóryPRZYPRAWY-sól... ⇖ 731
Tuszonka w/g JackaW
SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g... ⇖ 2127
Boczek z suszoną...
SUROWIEC I PRZYPRAWY-boczek ze skórą-skórki... ⇖ 531
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 651
Kiełbasa kanapkowa w/g...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-szynka 1... ⇖ 8258
Kiełbasa surowa-...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie odbywało... ⇖ 461
SUROWIEC WIEPRZOWY-boczek 1 kg-karkówka 1... ⇖ 6345
Kiełbasa wieprzowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-3 kg boczek... ⇖ 575
Polędwica w otoczce...
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 756
Tatar wołowy z cebulką...
Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół... ⇖ 579
Boczek z próżni surowy
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 539
Kiełbasa z pomidorem
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl... ⇖ 583
Nalewka z żurawiny
SKŁADNIKI- 1 kg owocow zurawiny-1 litr alkoholu... ⇖ 641
Konserwa- mielonka...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na... ⇖ 4609
Blok dwukolorowy
Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g... ⇖ 5226
Mielonka wieprzowa - 2
SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1... ⇖ 3579
Kiełbasa z szynki i...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w... ⇖ 680
Sało z przyprawą
SUROWIEC I PRZYPRAWY-slonina-przyprawa jak na... ⇖ 931
Kiełbasa wieprzowa z...
PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I... ⇖ 590
Aromatyczny boczek Sous...
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I... ⇖ 975
Sałatka z cukinii i...
Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy... ⇖ 15148
Dżem z czarnej porzeczki
SKŁADNIKI:-1,5 kg owocow czarnej porzeczki-1 kg... ⇖ 572
Galareta wieprzowa
SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory... ⇖ 664
Nalewka z wiśni
Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z... ⇖ 738
Nalewka z czerwonej...
Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej... ⇖ 512
Kiełbasa krucha...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem... ⇖ 622
Kiełbasa z łopatki
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle... ⇖ 579
Kiełbasa z polędwiczki...
SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka... ⇖ 648
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 609
Kiełbaska z królika
SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku... ⇖ 584
Szynka prasowana...
Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku... ⇖ 731
Kiełbaska Wielkanocna...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na... ⇖ 521
Boczek z próżni...
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 562
Konserwa łopatka ze...
SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina... ⇖ 735
Tuszonka z karkówki
SKŁADNIKI:-karkowka-pieprz czarny 1 g/kg-lisc... ⇖ 1040
Słonina Drwala
SKŁADNIKI:-slonina-sol nie jodowana 25... ⇖ 785
Słonina z schabem
SUROWIEC-schab-slonina cienka bez skoryPRZYPRAWY... ⇖ 688
Tuszonka z łopatki
Wersja 3.SKŁADNIKI I MATERIAŁY... ⇖ 975
Golonka
SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 646
Mielonka wieprzowa z...
SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-boczek 0,6 kg-karkowka... ⇖ 510
Szczupak w sosie...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 kg szczupak... ⇖ 502
Boczek rolowany- parzony...
SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej... ⇖ 1401
Śledzik w oleju z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci... ⇖ 2449
Galareta...
SKŁADNIKIDodane do gotowania:-woda tyle aby... ⇖ 2998
Kiełbasa czosnkowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg boczek (chudy) 8... ⇖ 772
Karkówka pieczona
SUROWIEC-karkowka 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1411
Mielonka z weka ,,jak...
Ponizszy przepis byl juz przeze mnie... ⇖ 1773
Mielonka ,,jak dawniej
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi... ⇖ 1430
Kiełbasa z orzechem...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 2 kg druga klasa... ⇖ 432
Kiełbasa boczkowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg /... ⇖ 1358
Pestkówka - nalewka z...
SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z... ⇖ 1683
Nalewka z pigwowca
SKŁADNIKI-oczyszczony owoc pigwowca 2 kg-cukier... ⇖ 540
Boczek wędzony i...
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do... ⇖ 479
Karkówka wędzona i...
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc... ⇖ 752
Kiełbasa firmowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w... ⇖ 468
Słonina Białowieska
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie... ⇖ 627
Nalewka jabłkowo -...
SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70... ⇖ 424
Wędzony pstrąg i dorada
1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo... ⇖ 768
Słonina Puszczańska
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol nie... ⇖ 551
Nalewka z aronii
SKŁADNIKI-2 kg aronii przemrozonych 7 dni-1,5... ⇖ 467
Ogórki kiszone z...
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil... ⇖ 1518
Szynka sous vide
SUROWIEC-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 543
Kiełbasa Królewska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona... ⇖ 585
Kiełbasa Śląska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5... ⇖ 441
Golonka pieprzowa
SUROWIEC-golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 486
Mięsiwo
SUROWIEC,PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 500
Zakąska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-1 kg lopatka / szarpak-1... ⇖ 550
Mielonka wieprzowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,5 kg /sitko fi... ⇖ 438
Kiełbasa Serdeczna
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke... ⇖ 424
Sonina wojskowa
SKŁADNIKI PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 465
Boczek z cebulką...
SUROWIEC-boczek ze skora 2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 388
Tuszonka wojskowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w... ⇖ 562
Golonka z kurką
SKŁADNIKI-golonka tylna ze skora 2 szt-peklosol... ⇖ 442
Karkówka konserwowa z...
SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon... ⇖ 510
Karkówka parzona
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol 19-20... ⇖ 513
Kiełbas wiejska...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona... ⇖ 428
Słonina...
SUROWIEC-slonina wedzona bez skory/surowaSUROWIEC... ⇖ 1409
Podgardle konserwowe
SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i... ⇖ 583
Baleron wędzony i...
SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1967
Boczek konserwowy
SUROWIEC-boczek ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 554
Karkówka konserwowa
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 489
Piegusek z brzoskwiniami
Lubisz ciasta z brzoskwiniami? Jeśli upieczesz... ⇖ 126
Jajka po bułgarsku –...
Jajka po bułgarsku to pyszna przekąska,... ⇖ 99
pyszne i szybkie Gnocchi...
Pyszne, łatwe i szybkie danie do zrobienia w... ⇖ 98
Żur świąteczny na...
Czysty żur, bez ziemniaków, gotowany na... ⇖ 84
Domowa szynka parzona
Jeśli chcesz przygotować wędlinę, która nie... ⇖ 83
Jak przygotować...
Półmisek wędlin to klasyczny element polskiej... ⇖ 81
Polędwica łososiowa
NA 800 G MIĘSA1 litr wody1,5 g ziaren ziela... ⇖ 77
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to... ⇖ 73
Sałatka z serem...
Pyszna sałatka -uwielbiam takie połączenie... ⇖ 71
Idealne jajka na twardo...
Jajka po tatarsku Fakt jest taki, że wiele... ⇖ 68
Babka piaskowo makowa
Jeśli lubicie delikatne, mięciutkie ale dość... ⇖ 67
Surówka marchewka,...
Tak na szybko, ale bardzo kolorowo i zdrowo... ⇖ 61
Najpyszniejsze sałatki...
Kolorowe, soczyste i przepyszne – takie... ⇖ 60
Ropa Vieja, czyli...
Współpraca reklamowa z Lidl Polska Jeśli masz... ⇖ 55