Kiełbasa wieprzowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-3 kg boczek... ⇖ 476
Zobacz przepis!
Polędwica w otoczce...
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 663
Tatar wołowy z cebulką...
Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół... ⇖ 510
Boczek z próżni surowy
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 477
Kiełbasa z pomidorem
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl... ⇖ 524
Nalewka z żurawiny
SKŁADNIKI- 1 kg owocow zurawiny-1 litr alkoholu... ⇖ 550
Konserwa- mielonka...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na... ⇖ 4338
Blok dwukolorowy
Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g... ⇖ 5067
Mielonka wieprzowa - 2
SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1... ⇖ 3423
Kiełbasa z szynki i...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w... ⇖ 597
Sało z przyprawą
SUROWIEC I PRZYPRAWY-slonina-przyprawa jak na... ⇖ 799
Kiełbasa wieprzowa z...
PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I... ⇖ 533
Aromatyczny boczek Sous...
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I... ⇖ 835
Sałatka z cukinii i...
Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy... ⇖ 14746
Dżem z czarnej porzeczki
SKŁADNIKI:-1,5 kg owocow czarnej porzeczki-1 kg... ⇖ 502
Galareta wieprzowa
SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory... ⇖ 593
Nalewka z wiśni
Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z... ⇖ 682
Nalewka z czerwonej...
Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej... ⇖ 436
Kiełbasa krucha...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem... ⇖ 544
Kiełbasa z łopatki
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle... ⇖ 507
Kiełbasa z polędwiczki...
SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka... ⇖ 584
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 526
Kiełbaska z królika
SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku... ⇖ 519
Szynka prasowana...
Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku... ⇖ 605
Kiełbaska Wielkanocna...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na... ⇖ 462
Boczek z próżni...
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 499
Konserwa łopatka ze...
SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina... ⇖ 650
Tuszonka z karkówki
SKŁADNIKI:-karkowka-pieprz czarny 1 g/kg-lisc... ⇖ 924
Słonina Drwala
SKŁADNIKI:-slonina-sol nie jodowana 25... ⇖ 702
Słonina z schabem
SUROWIEC-schab-slonina cienka bez skoryPRZYPRAWY... ⇖ 620
Tuszonka z łopatki
Wersja 3.SKŁADNIKI I MATERIAŁY... ⇖ 805
Golonka
SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 573
Mielonka wieprzowa z...
SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-boczek 0,6 kg-karkowka... ⇖ 445
Szczupak w sosie...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 kg szczupak... ⇖ 431
Boczek rolowany- parzony...
SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej... ⇖ 1169
Śledzik w oleju z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci... ⇖ 2374
Galareta...
SKŁADNIKIDodane do gotowania:-woda tyle aby... ⇖ 2624
Kiełbasa czosnkowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg boczek (chudy) 8... ⇖ 690
Karkówka pieczona
SUROWIEC-karkowka 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1339
Mielonka z weka ,,jak...
Ponizszy przepis byl juz przeze mnie... ⇖ 1689
Mielonka ,,jak dawniej
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi... ⇖ 1337
Kiełbasa z orzechem...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 2 kg druga klasa... ⇖ 374
Kiełbasa boczkowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg /... ⇖ 1151
Pestkówka - nalewka z...
SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z... ⇖ 1525
Nalewka z pigwowca
SKŁADNIKI-oczyszczony owoc pigwowca 2 kg-cukier... ⇖ 438
Boczek wędzony i...
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do... ⇖ 414
Karkówka wędzona i...
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc... ⇖ 654
Kiełbasa firmowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w... ⇖ 412
Słonina Białowieska
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie... ⇖ 564
Nalewka jabłkowo -...
SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70... ⇖ 360
Wędzony pstrąg i dorada
1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo... ⇖ 471
Słonina Puszczańska
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol nie... ⇖ 501
Nalewka z aronii
SKŁADNIKI-2 kg aronii przemrozonych 7 dni-1,5... ⇖ 401
Ogórki kiszone z...
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil... ⇖ 1450
Szynka sous vide
SUROWIEC-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 461
Kiełbasa Królewska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona... ⇖ 501
Kiełbasa Śląska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5... ⇖ 383
Golonka pieprzowa
SUROWIEC-golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 427
Mięsiwo
SUROWIEC,PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 423
Zakąska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-1 kg lopatka / szarpak-1... ⇖ 473
Mielonka wieprzowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,5 kg /sitko fi... ⇖ 375
Kiełbasa Serdeczna
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke... ⇖ 360
Sonina wojskowa
SKŁADNIKI PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 394
Boczek z cebulką...
SUROWIEC-boczek ze skora 2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 342
Tuszonka wojskowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w... ⇖ 504
Golonka z kurką
SKŁADNIKI-golonka tylna ze skora 2 szt-peklosol... ⇖ 378
Karkówka konserwowa z...
SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon... ⇖ 447
Karkówka parzona
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol 19-20... ⇖ 427
Kiełbas wiejska...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona... ⇖ 380
Słonina...
SUROWIEC-slonina wedzona bez skory/surowaSUROWIEC... ⇖ 1265
Podgardle konserwowe
SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i... ⇖ 486
Baleron wędzony i...
SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1867
Boczek konserwowy
SUROWIEC-boczek ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 464
Karkówka konserwowa
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 415
Paprykarz domowy
SKŁADNIKI-cztery ryby wedzone dwie makrele i dwa... ⇖ 4168
Słonina konserwowa z...
SUROWIEC-slonina bez skoryPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 442
Pachwina konserwowa
SUROWIEC-pachwina z przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 324
Konserwa drobiowa z...
SUROWIEC-jedna piers-dwie cwiartki-cztery... ⇖ 569
Wędzona pierś z...
SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY-sol... ⇖ 334
Piersi z kurczaka - Sous...
SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 423
Kiełbasa podwawelska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi... ⇖ 371
Kiełbasa ,,warkocz
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4,700 kg scinki ze... ⇖ 344
Kiełbasa żywiecka...
Żywiecka podsuszanaSUROWIEC-szynka 2 kg-karkowka... ⇖ 485
Schab-polędwica...
SUROWIEC-schab 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 359
Golonka z cebulką
SUROWIEC-GolonkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 457
Tuszonka wieprzowa (z...
SUROWIEC-lopatka 1 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 736
Kapuśniak z wkładką...
SKŁADNIKI-600 g slodkiej kapusty-100 g... ⇖ 358
Słonina swojska z soli...
Dodane przyprawy papryka ostra i kolendra i... ⇖ 439
Słonina słoikowa z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina u mnie... ⇖ 414
Boczek z nitkami chili
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18 g/kg-nitki... ⇖ 324
Szynka...
SKŁADNIKI-szynka (waga wedlug wielkosci praski... ⇖ 440
Kiełbasa żeberkowa...
PODSUSZANA  ... ⇖ 371
Rolada z boczku i...
SUROWIEC-2 kg chudego boczku-1,5 kg podgardle z... ⇖ 437
Kiełbasa z chili
Kielbasa podpiekana &nbs... ⇖ 331
Swojski smalczyk ze...
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY-slonina bez skory 1,5... ⇖ 382
Wędzonka ze smalcem w...
SUROWIEC-wedzonka najlepiej wedzona na zimno... ⇖ 389
Krakowska parzona
Surowiec-wieprzowina kl.1 3 kg... ⇖ 453
Słonina konserwowa...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina... ⇖ 631
Cukinia kiszona
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 ml... ⇖ 361
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 438