Szynka konserwowa /...
SUROWIEC IROZDRABNIANIE- szynka 1 kl. w moim... ⇖ 480
Zobacz przepis!
Konserwa turystyczna...
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem... ⇖ 777
Słonina z przyprawą z...
SKŁADNIKI-słonina-sól ważona nie jodowana 24... ⇖ 1245
Mielonka wieprzowa w...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl... ⇖ 762
Szynka konserwowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg szynka 1 kl. w moim... ⇖ 479
Konserwa Tyrolska wg....
Przepis autorski:SUROWIEC I... ⇖ 957
Pasztet...
Pasztet powstał ponieważ trzeba było dać... ⇖ 588
Kiełbasa Gajowego
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.81.Łopatka 7... ⇖ 757
Mielonka...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 491
Słonina ziołowa
SUROWIEC-słonina cienka bez skóryPRZYPRAWY I... ⇖ 500
Mielonka wieprzowa nr.3
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5... ⇖ 524
Słonina Huzarska
SUROWIEC-cienka słonina bez skóryPRZYPRAWY-sól... ⇖ 714
Tuszonka w/g JackaW
SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g... ⇖ 2090
Boczek z suszoną...
SUROWIEC I PRZYPRAWY-boczek ze skórą-skórki... ⇖ 510
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka... ⇖ 631
Kiełbasa kanapkowa w/g...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-szynka 1... ⇖ 8219
Kiełbasa surowa-...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie odbywało... ⇖ 442
SUROWIEC WIEPRZOWY-boczek 1 kg-karkówka 1... ⇖ 6300
Kiełbasa wieprzowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-3 kg boczek... ⇖ 550
Polędwica w otoczce...
SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 734
Tatar wołowy z cebulką...
Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół... ⇖ 561
Boczek z próżni surowy
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 521
Kiełbasa z pomidorem
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl... ⇖ 573
Nalewka z żurawiny
SKŁADNIKI- 1 kg owocow zurawiny-1 litr alkoholu... ⇖ 621
Konserwa- mielonka...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na... ⇖ 4555
Blok dwukolorowy
Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g... ⇖ 5196
Mielonka wieprzowa - 2
SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1... ⇖ 3547
Kiełbasa z szynki i...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w... ⇖ 662
Sało z przyprawą
SUROWIEC I PRZYPRAWY-slonina-przyprawa jak na... ⇖ 894
Kiełbasa wieprzowa z...
PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I... ⇖ 580
Aromatyczny boczek Sous...
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I... ⇖ 942
Sałatka z cukinii i...
Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy... ⇖ 15106
Dżem z czarnej porzeczki
SKŁADNIKI:-1,5 kg owocow czarnej porzeczki-1 kg... ⇖ 559
Galareta wieprzowa
SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory... ⇖ 646
Nalewka z wiśni
Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z... ⇖ 727
Nalewka z czerwonej...
Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej... ⇖ 497
Kiełbasa krucha...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem... ⇖ 604
Kiełbasa z łopatki
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle... ⇖ 559
Kiełbasa z polędwiczki...
SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka... ⇖ 632
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 584
Kiełbaska z królika
SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku... ⇖ 565
Szynka prasowana...
Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku... ⇖ 712
Kiełbaska Wielkanocna...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na... ⇖ 506
Boczek z próżni...
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 545
Konserwa łopatka ze...
SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina... ⇖ 720
Tuszonka z karkówki
SKŁADNIKI:-karkowka-pieprz czarny 1 g/kg-lisc... ⇖ 1005
Słonina Drwala
SKŁADNIKI:-slonina-sol nie jodowana 25... ⇖ 768
Słonina z schabem
SUROWIEC-schab-slonina cienka bez skoryPRZYPRAWY... ⇖ 669
Tuszonka z łopatki
Wersja 3.SKŁADNIKI I MATERIAŁY... ⇖ 931
Golonka
SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 624
Mielonka wieprzowa z...
SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-boczek 0,6 kg-karkowka... ⇖ 496
Szczupak w sosie...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 kg szczupak... ⇖ 487
Boczek rolowany- parzony...
SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej... ⇖ 1340
Śledzik w oleju z...
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci... ⇖ 2434
Galareta...
SKŁADNIKIDodane do gotowania:-woda tyle aby... ⇖ 2892
Kiełbasa czosnkowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg boczek (chudy) 8... ⇖ 751
Karkówka pieczona
SUROWIEC-karkowka 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1394
Mielonka z weka ,,jak...
Ponizszy przepis byl juz przeze mnie... ⇖ 1756
Mielonka ,,jak dawniej
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi... ⇖ 1409
Kiełbasa z orzechem...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 2 kg druga klasa... ⇖ 416
Kiełbasa boczkowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg /... ⇖ 1335
Pestkówka - nalewka z...
SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z... ⇖ 1654
Nalewka z pigwowca
SKŁADNIKI-oczyszczony owoc pigwowca 2 kg-cukier... ⇖ 517
Boczek wędzony i...
SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do... ⇖ 455
Karkówka wędzona i...
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc... ⇖ 730
Kiełbasa firmowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w... ⇖ 453
Słonina Białowieska
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie... ⇖ 613
Nalewka jabłkowo -...
SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70... ⇖ 405
Wędzony pstrąg i dorada
1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo... ⇖ 722
Słonina Puszczańska
SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol nie... ⇖ 542
Nalewka z aronii
SKŁADNIKI-2 kg aronii przemrozonych 7 dni-1,5... ⇖ 450
Ogórki kiszone z...
SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil... ⇖ 1506
Szynka sous vide
SUROWIEC-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 521
Kiełbasa Królewska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona... ⇖ 562
Kiełbasa Śląska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5... ⇖ 426
Golonka pieprzowa
SUROWIEC-golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 472
Mięsiwo
SUROWIEC,PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 479
Zakąska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-1 kg lopatka / szarpak-1... ⇖ 532
Mielonka wieprzowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,5 kg /sitko fi... ⇖ 426
Kiełbasa Serdeczna
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke... ⇖ 409
Sonina wojskowa
SKŁADNIKI PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 451
Boczek z cebulką...
SUROWIEC-boczek ze skora 2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 374
Tuszonka wojskowa...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w... ⇖ 548
Golonka z kurką
SKŁADNIKI-golonka tylna ze skora 2 szt-peklosol... ⇖ 423
Karkówka konserwowa z...
SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon... ⇖ 498
Karkówka parzona
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol 19-20... ⇖ 490
Kiełbas wiejska...
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona... ⇖ 416
Słonina...
SUROWIEC-slonina wedzona bez skory/surowaSUROWIEC... ⇖ 1386
Podgardle konserwowe
SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i... ⇖ 567
Baleron wędzony i...
SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1938
Boczek konserwowy
SUROWIEC-boczek ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 534
Karkówka konserwowa
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 471
Paprykarz domowy
SKŁADNIKI-cztery ryby wedzone dwie makrele i dwa... ⇖ 4255
Słonina konserwowa z...
SUROWIEC-slonina bez skoryPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 487
Pachwina konserwowa
SUROWIEC-pachwina z przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 367
Konserwa drobiowa z...
SUROWIEC-jedna piers-dwie cwiartki-cztery... ⇖ 665
Wędzona pierś z...
SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY-sol... ⇖ 372
Piersi z kurczaka - Sous...
SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 498
Kiełbasa podwawelska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi... ⇖ 418
Kiełbasa ,,warkocz
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4,700 kg scinki ze... ⇖ 396
Obłędnie pyszne ciasto
Obłędnie pyszne ciasto. Rozpływa się w ustach... ⇖ 3137
Kruche faworki
Jeszcze kilka dni temu byłam pewna, że w tym... ⇖ 2975
Tosty z pieczarkami i...
Pyszna przekąska z patelni, smakuje... ⇖ 2723
Sałatka Drwala z...
Sałatka warstwowa z kurczakiem, inspirowana... ⇖ 2167
Surówka z kapusty...
Składniki: Kapusta pekińska 1/2 ok. 400 g... ⇖ 2109
Puszyste piwoszki, czyli...
Skoro mamy karnawał to nie może zabraknąć u... ⇖ 2099
Pączki świderki
Do pączków w kształcie świderka mam... ⇖ 1528
Udka à la polonezy –...
Udka à la polonezy to bardzo smaczne danie,... ⇖ 1511
Kluski leniwe
Kluski leniwe to jedno z najprostszych i... ⇖ 1372
Naleśniki zapiekane z...
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane... ⇖ 1348
Ciasto Pijak
Pijane ciasto idealne na karnawał i imprezy.... ⇖ 1203
Kołacz na Trzech Króli
Dzień Trzech króli, czyli 6 stycznia nazywano w... ⇖ 1099
Rogaliki krucho...
Składniki: ( porcja na 16 rogalików ) Mąka 250... ⇖ 986
Te faworki to petarda,...
Oprócz pączków w karnawale nie może... ⇖ 928