259778 przepisów z 712 blogów
Kiełbasa wieprzowa...

Kiełbasa wieprzowa...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-3 kg boczek... ⇖ 476

Polędwica w otoczce...

Polędwica w otoczce...

SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 663

Tatar wołowy z cebulką...

Tatar wołowy z cebulką...

Składniki:-500 g polędwicy wołowej-pół... ⇖ 510

Boczek z próżni surowy

Boczek z próżni surowy

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 477

Kiełbasa z pomidorem

Kiełbasa z pomidorem

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr 8-szynka 1 kl... ⇖ 524

Nalewka z żurawiny

Nalewka z żurawiny

SKŁADNIKI- 1 kg owocow zurawiny-1 litr alkoholu... ⇖ 550

Konserwa- mielonka...

Konserwa- mielonka...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na... ⇖ 4338

Blok dwukolorowy

Blok dwukolorowy

Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g... ⇖ 5067

Mielonka wieprzowa - 2

Mielonka wieprzowa - 2

SUROWIEC:-boczek 1 kg-karkowka 1 kg-szynka 1... ⇖ 3423

Kiełbasa z szynki i...

Kiełbasa z szynki i...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w... ⇖ 597

Sało z przyprawą

Sało z przyprawą

SUROWIEC I PRZYPRAWY-slonina-przyprawa jak na... ⇖ 799

Kiełbasa wieprzowa z...

Kiełbasa wieprzowa z...

PARZONAPODPIEKANASUROWIEC I... ⇖ 533

Aromatyczny boczek Sous...

Aromatyczny boczek Sous...

SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I... ⇖ 835

Sałatka z cukinii i...

Sałatka z cukinii i...

Wykonanie mojej kochanej zony:)Podstawowy... ⇖ 14746

Dżem z czarnej porzeczki

Dżem z czarnej porzeczki

SKŁADNIKI:-1,5 kg owocow czarnej porzeczki-1 kg... ⇖ 502

Galareta wieprzowa

Galareta wieprzowa

SKŁADNIKI:-golonka tylna szt.1-dwie nozki-skory... ⇖ 593

Nalewka z wiśni

Nalewka z wiśni

Przepisow na nalewke z wisni jest wiele, z... ⇖ 682

Nalewka z czerwonej...

Nalewka z czerwonej...

Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej... ⇖ 436

Kiełbasa krucha...

Kiełbasa krucha...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem... ⇖ 544

Kiełbasa z łopatki

Kiełbasa z łopatki

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle... ⇖ 507

Kiełbasa z polędwiczki...

Kiełbasa z polędwiczki...

SUROWIEC:-poledwiczka 1600 kg (4-5 sztuk)-golonka... ⇖ 584

Boczek z próżni surowy

Boczek z próżni surowy

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 526

Kiełbaska z królika

Kiełbaska z królika

SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku... ⇖ 519

Szynka prasowana...

Szynka prasowana...

Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku... ⇖ 605

Kiełbaska Wielkanocna...

Kiełbaska Wielkanocna...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na... ⇖ 462

Boczek z próżni...

Boczek z próżni...

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im... ⇖ 499

Konserwa łopatka ze...

Konserwa łopatka ze...

SUROWIEC:-lopatka 60 %-slonina... ⇖ 650

Tuszonka z karkówki

Tuszonka z karkówki

SKŁADNIKI:-karkowka-pieprz czarny 1 g/kg-lisc... ⇖ 924

Słonina Drwala

Słonina Drwala

SKŁADNIKI:-slonina-sol nie jodowana 25... ⇖ 702

Słonina z schabem

Słonina z schabem

SUROWIEC-schab-slonina cienka bez skoryPRZYPRAWY... ⇖ 620

Tuszonka z łopatki

Tuszonka z łopatki

Wersja 3.SKŁADNIKI I MATERIAŁY... ⇖ 805

Golonka

Golonka

SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I... ⇖ 573

Mielonka wieprzowa z...

Mielonka wieprzowa z...

SUROWIEC-lopatka 1,5 kg-boczek 0,6 kg-karkowka... ⇖ 445

Szczupak w sosie...

Szczupak w sosie...

SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 kg szczupak... ⇖ 431

Boczek rolowany- parzony...

Boczek rolowany- parzony...

SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej... ⇖ 1169

Śledzik w oleju z...

Śledzik w oleju z...

SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-dobrej jakosci... ⇖ 2374

Galareta...

Galareta...

SKŁADNIKIDodane do gotowania:-woda tyle aby... ⇖ 2624

Kiełbasa czosnkowa

Kiełbasa czosnkowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg boczek (chudy) 8... ⇖ 690

Karkówka pieczona

Karkówka pieczona

SUROWIEC-karkowka 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1339

Mielonka z weka ,,jak...

Mielonka z weka ,,jak...

Ponizszy przepis byl juz przeze mnie... ⇖ 1689

Mielonka ,,jak dawniej

Mielonka ,,jak dawniej

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi... ⇖ 1337

Kiełbasa z orzechem...

Kiełbasa z orzechem...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 2 kg druga klasa... ⇖ 374

Kiełbasa boczkowa

Kiełbasa boczkowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-boczek bez skory 4 kg /... ⇖ 1151

Pestkówka - nalewka z...

Pestkówka - nalewka z...

SKŁADNIKI:-1 szklanka pestek z... ⇖ 1525

Nalewka z pigwowca

Nalewka z pigwowca

SKŁADNIKI-oczyszczony owoc pigwowca 2 kg-cukier... ⇖ 438

Boczek wędzony i...

Boczek wędzony i...

SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg do... ⇖ 414

Karkówka wędzona i...

Karkówka wędzona i...

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc... ⇖ 654

Kiełbasa firmowa

Kiełbasa firmowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w... ⇖ 412

Słonina Białowieska

Słonina Białowieska

SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol gruba nie... ⇖ 564

Nalewka jabłkowo -...

Nalewka jabłkowo -...

SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70... ⇖ 360

Wędzony pstrąg i dorada

Wędzony pstrąg i dorada

1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo... ⇖ 471

Słonina Puszczańska

Słonina Puszczańska

SKŁADNIKI-slonina bez skory 1.9 kg-sol nie... ⇖ 501

Nalewka z aronii

Nalewka z aronii

SKŁADNIKI-2 kg aronii przemrozonych 7 dni-1,5... ⇖ 401

Ogórki kiszone z...

Ogórki kiszone z...

SKŁADNIKINa jeden sloik 800 mil... ⇖ 1450

Szynka sous vide

Szynka sous vide

SUROWIEC-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 461

Kiełbasa Królewska

Kiełbasa Królewska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona... ⇖ 501

Kiełbasa Śląska

Kiełbasa Śląska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5... ⇖ 383

Golonka pieprzowa

Golonka pieprzowa

SUROWIEC-golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 427

Mięsiwo

Mięsiwo

SUROWIEC,PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 423

Zakąska

Zakąska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-1 kg lopatka / szarpak-1... ⇖ 473

Mielonka wieprzowa

Mielonka wieprzowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,5 kg /sitko fi... ⇖ 375

Kiełbasa Serdeczna

Kiełbasa Serdeczna

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke... ⇖ 360

Sonina wojskowa

Sonina wojskowa

SKŁADNIKI PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 394

Boczek z cebulką...

Boczek z cebulką...

SUROWIEC-boczek ze skora 2 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 342

Tuszonka wojskowa...

Tuszonka wojskowa...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w... ⇖ 504

Golonka z kurką

Golonka z kurką

SKŁADNIKI-golonka tylna ze skora 2 szt-peklosol... ⇖ 378

Karkówka konserwowa z...

Karkówka konserwowa z...

SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon... ⇖ 447

Karkówka parzona

Karkówka parzona

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol 19-20... ⇖ 427

Kiełbas wiejska...

Kiełbas wiejska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona... ⇖ 380

Słonina...

Słonina...

SUROWIEC-slonina wedzona bez skory/surowaSUROWIEC... ⇖ 1265

Podgardle konserwowe

Podgardle konserwowe

SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i... ⇖ 486

Baleron wędzony i...

Baleron wędzony i...

SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 1867

Boczek konserwowy

Boczek konserwowy

SUROWIEC-boczek ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 464

Karkówka konserwowa

Karkówka konserwowa

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 415

Paprykarz domowy

Paprykarz domowy

SKŁADNIKI-cztery ryby wedzone dwie makrele i dwa... ⇖ 4168

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-slonina bez skoryPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 442

Pachwina konserwowa

Pachwina konserwowa

SUROWIEC-pachwina z przyrostem miesnymPRZYPRAWY I... ⇖ 324

Konserwa drobiowa z...

Konserwa drobiowa z...

SUROWIEC-jedna piers-dwie cwiartki-cztery... ⇖ 569

Wędzona pierś z...

Wędzona pierś z...

SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY-sol... ⇖ 334

Piersi z kurczaka - Sous...

Piersi z kurczaka - Sous...

SUROWIEC-piers z kurczakaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 423

Kiełbasa podwawelska

Kiełbasa podwawelska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi... ⇖ 371

Kiełbasa ,,warkocz

Kiełbasa ,,warkocz

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4,700 kg scinki ze... ⇖ 344

Kiełbasa żywiecka...

Kiełbasa żywiecka...

Żywiecka podsuszanaSUROWIEC-szynka 2 kg-karkowka... ⇖ 485

Schab-polędwica...

Schab-polędwica...

SUROWIEC-schab 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 359

Golonka z cebulką

Golonka z cebulką

SUROWIEC-GolonkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 457

Tuszonka wieprzowa (z...

Tuszonka wieprzowa (z...

SUROWIEC-lopatka 1 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 736

Kapuśniak z wkładką...

Kapuśniak z wkładką...

SKŁADNIKI-600 g slodkiej kapusty-100 g... ⇖ 358

Słonina swojska z soli...

Słonina swojska z soli...

Dodane przyprawy papryka ostra i kolendra i... ⇖ 439

Słonina słoikowa z...

Słonina słoikowa z...

SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina u mnie... ⇖ 414

Boczek z nitkami chili

Boczek z nitkami chili

SUROWIEC-boczekPRZYPRAWY-peklosol 18 g/kg-nitki... ⇖ 324

Szynka...

Szynka...

SKŁADNIKI-szynka (waga wedlug wielkosci praski... ⇖ 440

Kiełbasa żeberkowa...

Kiełbasa żeberkowa...

PODSUSZANA  ... ⇖ 371

Rolada z  boczku i...

Rolada z boczku i...

SUROWIEC-2 kg chudego boczku-1,5 kg podgardle z... ⇖ 437

Kiełbasa z chili

Kiełbasa z chili

Kielbasa podpiekana &nbs... ⇖ 331

Swojski smalczyk ze...

Swojski smalczyk ze...

SKŁADNIKI I PRZYPRAWY-slonina bez skory 1,5... ⇖ 382

Wędzonka ze smalcem w...

Wędzonka ze smalcem w...

SUROWIEC-wedzonka najlepiej wedzona na zimno... ⇖ 389

Krakowska parzona

Krakowska parzona

Surowiec-wieprzowina kl.1 3 kg... ⇖ 453

Słonina konserwowa...

Słonina konserwowa...

SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-slonina... ⇖ 631

Cukinia kiszona

Cukinia kiszona

SKŁADNIKINa jeden sloik 800 ml... ⇖ 361

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC PRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 438


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM