259969 przepisów z 712 blogów
Szaszłyk drobiowy

Szaszłyk drobiowy

1 polędwica z indyka1/2 czerwonej papryki2... ⇖ 14

Sałatka z buraków

Sałatka z buraków

Prosta i szybka sałatka z buraków. Mało... ⇖ 26

Sałatka z brokułem i...

Sałatka z brokułem i...

Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to... ⇖ 57

Sałatka jajeczna...

Sałatka jajeczna...

Sałatka jajeczna „Wiosenna”, pyszna... ⇖ 31

Domowy sos BBQ

Domowy sos BBQ

Mój ulubiony, szybki przepis na domowy sos BBQ,... ⇖ 63

Frittata ze szparagami

Frittata ze szparagami

Frittata ze szparagami to prosty przepis na... ⇖ 55

Pieczone udka z kurczaka...

Pieczone udka z kurczaka...

Przygotowanie pieczonych udek jest proste i... ⇖ 58

MIODOWO-MUSZTARDOWY...

MIODOWO-MUSZTARDOWY...

Miodowo-musztardowy udziec indyczy Udziec indyczy... ⇖ 37

Przekąska z chleba...

Przekąska z chleba...

Szukasz pomysłu na ciekawą imprezową... ⇖ 44

Przepis na szparagi do...

Przepis na szparagi do...

Przepis na szparagi do obiadu       Jak... ⇖ 21

Wyświetlono: 385 razy
Wędzone skórki wieprzowe

SUROWIEC-skorki wieprzowePRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sol warzona-haki wedzarnicze-sznurek wedzarniczyWYKONANIEKupione lub obciete skorki solimy z reki i odstawiamy do lodowki na 5-7 dni.Nastepnie strzepujemy nadmiar soli lub myjemy i wieszamy aby obciekly mozna dodatkowo uzyc papierowego recznika bedzie szybciej.Nastepnie osuszamy i wygrzewamy skorki w wedzarni bez dymu.Temperatura 35-40 sto...

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 71

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 71

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna... ⇖ 79

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który... ⇖ 84

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę... ⇖ 107

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 63

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka... ⇖ 101

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na... ⇖ 88

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z... ⇖ 113

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem... ⇖ 104


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM