259634 przepisów z 712 blogów
Eleganckie garnitury...

Eleganckie garnitury...

Świat mody rządzi się swoimi prawami. Granice... ⇖ 0

Babka karbowana (...

Babka karbowana (...

Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej... ⇖ 18

Zaproś do swojego...

Zaproś do swojego...

Artykuł sponsorowany Ta decyzja może otworzyć... ⇖ 19

Najlepsza sałatka na...

Najlepsza sałatka na...

Najlepsza sałatka na grilla.Młode ziemniaczki w... ⇖ 21

Kiełbasa z cebulą i...

Kiełbasa z cebulą i...

Kiełbasa z cebulą i papryką z... ⇖ 23

Kolorowa surówka z...

Kolorowa surówka z...

Kolorowa surówka z ogórków kiszonych i... ⇖ 22

Kapusta z kiełbasą i...

Kapusta z kiełbasą i...

Kapusta z kiełbasą i paprykąGotowana kapusta z... ⇖ 25

Gołąbki z młodej...

Gołąbki z młodej...

Gołąbki z młodej kapusty Gołąbki z... ⇖ 27

Kurczak z młodą...

Kurczak z młodą...

Kurczak z młodą kapustą i pieczarkami to... ⇖ 36

Truskawkowiec

Truskawkowiec

Truskawkowiec to pyszny sernik z truskawkami,... ⇖ 26

Wyświetlono: 362 razy
Nalewka z ciemnych winogron

SKŁADNIKI-2 kg winogron (waga po oczyszczeniu)-1 l alkoholu 50-70 %-400/500 g cukru-3 gozdzikow-1/2 laski waniliiWYKONANIEUmyte przebrane owoce rozgniatamy aby podczas maceracji wydobyc z owocow jak najwiecej smaku. Zalewamy alkoholem i odstawiamy na 6 tygodni, co kilka dni wstrzasamy slojem. Po tym czasie zlewamy nalew, a owoce zasypujemy cukrem i odstawiamy na 14 dni. Codziennie wstrzasamy sloj...

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 60

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 67

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna... ⇖ 67

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który... ⇖ 74

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę... ⇖ 102

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 57

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka... ⇖ 95

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na... ⇖ 83

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z... ⇖ 106

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem... ⇖ 97


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM