259623 przepisów z 712 blogów
Gulasz wieprzowy

Gulasz wieprzowy

Gulasz wieprzowy to bardzo klasyczne i popularne... ⇖ 4

Imprezowe ślimaczki

Imprezowe ślimaczki

Imprezowe ślimaczki to mój pomysł na pyszną i... ⇖ 18

Surówka majówka do...

Surówka majówka do...

Surówka majówka to pyszna wiosenna i kolorowa... ⇖ 12

Kurczak w sosie...

Kurczak w sosie...

Kurczak w sosie pomidorowym to zdecydowanie jeden... ⇖ 18

Puszyste ciasto z...

Puszyste ciasto z...

Bardzo smaczne i puszyste ciasto z rabarbarem.... ⇖ 12

Kotlety...

Kotlety...

Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili,... ⇖ 12

Ciasto z truskawkami i...

Ciasto z truskawkami i...

Ciasto z truskawkami i bezą to świetny... ⇖ 19

Kuskus z sosem...

Kuskus z sosem...

Ostatnio podawałam Wam przepis na pieczeń... ⇖ 16

Szybkie ciasto z...

Szybkie ciasto z...

Szybkie, proste, niezwykle puszyste ciacho,... ⇖ 33

Kruche ciasto z...

Kruche ciasto z...

Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem to idealny... ⇖ 26

Wyświetlono: 291 razy
Proces wykonania wędliny w szynkowarach i praskach (podstawy)

Zanim przystapimy do wykony naszej wedliny powinnismy wiedziec :1.Kontrola temperatury parzenia – dwa termometryPrzy parzeniu w szynkowarach stosuje dwa termometry. Jeden do kontrolowania temperatury wody w jakiej przebywa szynkowar, drugi szpilkowy wbity w srodek wyrobu. Zadaniem termometru szpilkowego jest wskazanie momentu w ktorym wyrob osiagnie odpowiednia temperature. Dzieki tej metodzie w...

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 60

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 67

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna... ⇖ 67

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który... ⇖ 74

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę... ⇖ 102

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 57

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka... ⇖ 95

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na... ⇖ 83

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z... ⇖ 106

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem... ⇖ 97


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM