218333 przepisów z 668 blogów
Wyświetlono: 208 razy
Podgardle wędzone i parzone

SUROWIEC-1,5 kg podgardle z przyrostem miesnymPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol w ilosci-do parzenia :lisc laurowy kilka sztuk i ziele angielskie 10-15 kulek-sznurek wedzarniczy lub haczykWYKONANIEZ podgardla usuwamy skore i gruczoly. Robimy solanke o topimy podgardle na 5-7 dni....

Pizza z patelni - danie...

Pizza z patelni - danie...

Pizza z patelni to w ostatnim czasie hit... ⇖ 3

Salsa kukurydziana

Salsa kukurydziana

Salsa kukurydziana, to kolorowa, pełna warzyw... ⇖ 10

Kotlety z tuńczyka

Kotlety z tuńczyka

Kotlety z tuńczyka to pyszny pomysł na tani i... ⇖ 9

Brownie z cynamonem i...

Brownie z cynamonem i...

Ależ to jest pyszne! Cukier zamieniłam na... ⇖ 28

Mrowisko sałatka z...

Mrowisko sałatka z...

Mrowisko sałatka z kiełbasą   Szybka... ⇖ 56

Surówka z białej...

Surówka z białej...

Jeśli lubicie surówkę z białej kapusty... ⇖ 30

Gnocchi z czerwonym...

Gnocchi z czerwonym...

obiad bez mięsa ⇖ 26

10 najlepszych...

10 najlepszych...

Kiedy nie mam pomysłu na obiad, najczęściej... ⇖ 29

Wegańskie curry z...

Wegańskie curry z...

Aromatyczne i rozgrzewające curry, to zawsze... ⇖ 17

Ciastka z marchewką na...

Ciastka z marchewką na...

Zdrowsza wersja ciastek marchewkowych... ⇖ 18


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM