259525 przepisów z 712 blogów
Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z... ⇖ 10

Pasta z awokado i jajek

Pasta z awokado i jajek

Składniki: Awokado 1 Jajka 3 Cebula czerwona... ⇖ 11

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe Dzisiaj u nas na obiad kluski,... ⇖ 24

Proziaki - podkarpackie...

Proziaki - podkarpackie...

Już dawno miałam je w planach przygotować, ale... ⇖ 31

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście piwnym z talarkami z... ⇖ 23

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb... ⇖ 15

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem mielonym, to prosty w... ⇖ 33

Smocze pomysły na owoce

Smocze pomysły na owoce

Owoce warto zjadać w każdej postaci – nie... ⇖ 17

Zdrowy i Smaczny Obiad...

Zdrowy i Smaczny Obiad...

Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki... ⇖ 32

Maślano miodowa brioszka

Maślano miodowa brioszka

Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam... ⇖ 20

Wyświetlono: 370 razy
Kiełbasa podwawelska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi 10 mm-1 kg boczek (chudy)-- sitko fi 10 mmPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-cukier 1 g/kg-majeranek 0,3 g/kg-papryka slodka 1 g/kg-czosnek 3 g/kg-woda 200 ml-ziele angielskie i lisc laurowy podczas parzenia-jelita wieprzoweWYKONANIEKupione mieso myjemy i tniemy w kostke 3,4 cm i peklujemy. Czas 48 godzin w temp.4-6 stopni.Po ...

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 59

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 65

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna... ⇖ 67

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który... ⇖ 74

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę... ⇖ 102

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 56

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka... ⇖ 95

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na... ⇖ 82

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z... ⇖ 106

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem... ⇖ 97


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM