181642 przepisów z 594 blogów
Wyświetlono: 889 razy
Tuszonka w/g JackaW

SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 13-14 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-pieprz ziołowy białowieski 1 g/kg-wywar ze skórek 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką, zostawiamy w lodówce w temp...

Frittata z botwinką,...

Frittata z botwinką,...

jajeczna frittata z botwinką, młodymi... ⇖ 5

Łatwy i pyszny  tort...

Łatwy i pyszny tort...

Witam Kochani, dziś zapraszam po przepis na na... ⇖ 19

Rogaliki serowe

Rogaliki serowe

Miękkie, puszyste, ekspresowe w przygotowaniu i... ⇖ 15

Skrzydełka pieczone w...

Skrzydełka pieczone w...

Czasami, nie tylko lenistwo, ale i brak czasu... ⇖ 21

Domowy syrop na kaszel z...

Domowy syrop na kaszel z...

Witam serdecznie, dzisiaj chciałabym... ⇖ 12

Uzbecka sałatka z...

Uzbecka sałatka z...

Ta prosta i pyszna sałatka króluje w kuchni... ⇖ 1508

Lekki deser truskawkowy

Lekki deser truskawkowy

Dzisiaj zapraszam na lekki, pyszny i prosty w... ⇖ 10

Tarta z wędzonym...

Tarta z wędzonym...

Tarta, rodzaj wypieku z kruchego ciasta lub... ⇖ 3

Ogórki po koreańsku -...

Ogórki po koreańsku -...

Ogórki po koreańsku, które są gotowe w... ⇖ 729

Ogórki w ostrej papryce

Ogórki w ostrej papryce

Przepis od sąsiadki na ogórki do słoików... ⇖ 248


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM