259744 przepisów z 712 blogów
Tarta ze szparagami

Tarta ze szparagami

Sezon na szparagi nie trwa długo, więc... ⇖ 2

Sałatka z ananasem,...

Sałatka z ananasem,...

Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną,... ⇖ 25

Floral Fusion box Pure...

Floral Fusion box Pure...

http://regenerum.pl/ Cześć kochani! Witam was... ⇖ 7

Spaghetti proste z...

Spaghetti proste z...

Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i... ⇖ 39

Herbaty fermentowane,...

Herbaty fermentowane,...

„Cudze chwalicie swego nie znacie”... ⇖ 32

Owsianka miętowa z...

Owsianka miętowa z...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 47

delikatne pulpety z...

delikatne pulpety z...

Składniki: mielona łopatka wieprzowa 70... ⇖ 58

Mój niezawodny sernik

Mój niezawodny sernik

Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym... ⇖ 396

Najlepsze dodatki do...

Najlepsze dodatki do...

Poznaj najlepsze dodatki do bukietów, aby... ⇖ 80

Przepyszne i łatwe...

Przepyszne i łatwe...

Cześć Kochani, zapraszam Was dziś serdecznie... ⇖ 232

Wyświetlono: 1965 razy
Tuszonka w/g JackaW

SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 13-14 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-pieprz ziołowy białowieski 1 g/kg-wywar ze skórek 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym czasie gotujemy do miękkości skorki i mielimy na 2,5 mm następnie...

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 60

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 68

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna... ⇖ 69

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który... ⇖ 78

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę... ⇖ 103

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 58

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka... ⇖ 96

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na... ⇖ 83

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z... ⇖ 108

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem... ⇖ 98


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM