258845 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 4307 razy
Konserwa- mielonka ,,Luncheon  meat    w/g JackaW

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr. 8-karkowka 2 kg / 5 mm-boczek bez skory 1 kg (bardziej tlusty niz chudy) / 5 mm-mieso z golonki razem z tlustym 0,8 kg (bez sciegien) /5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 15 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci...

Jajka faszerowane...

Jajka faszerowane...

Chodziły za mną jajka faszerowane pieczarkami,... ⇖ 18

Ciasteczka   CAŁUSKI  ...

Ciasteczka CAŁUSKI ...

Lecę dla Państwa z propozycją na pyszne... ⇖ 17

Jajka Faszerowane:...

Jajka Faszerowane:...

Jajka faszerowane: Wykwintna Tradycja... ⇖ 42

Pieczone Pomidorki...

Pieczone Pomidorki...

Najcudowniejsza i najsmaczniejsza przystawka ( u... ⇖ 10

Sałatka z cytronu –...

Sałatka z cytronu –...

Sałatka z cytronu to nie jest mój własny... ⇖ 18

SAŁATKA Z JAJKIEM,...

SAŁATKA Z JAJKIEM,...

Dziś zapraszam na prostą sałatkę bez mięsa,... ⇖ 58

Babka z gotowanych cytryn

Babka z gotowanych cytryn

Na święta Wielkanocne królują na stołach... ⇖ 37

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek to smaczna pasta... ⇖ 49

Lawasz z pastą...

Lawasz z pastą...

Ostatnio przetestowałam przepis na lawasz z... ⇖ 59

Sernik nowojorski

Sernik nowojorski

Macie swój ulubiony sernik? Czy po prostu sernik... ⇖ 66


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM