173698 przepisów z 575 blogów
Wyświetlono: 2330 razy
Konserwa- mielonka ,,Luncheon  meat    w/g JackaW

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr. 8-karkowka 2 kg / 5 mm-boczek bez skory 1 kg (bardziej tlusty niz chudy) / 5 mm-mieso z golonki razem z tlustym 0,8 kg (bez sciegien) /5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 15 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci...

Pieczone pieczarki...

Pieczone pieczarki...

Składniki:250 g pieczarek5 ząbków czosnku50 ml... ⇖ 29

Zabielana zupa ogórkowa

Zabielana zupa ogórkowa

Zdaniem znajomego Hiszpana Polacy mają jakiś... ⇖ 8

Omlet z pieczarkami i...

Omlet z pieczarkami i...

Omlet z pieczarkami i mozzarellą to danie... ⇖ 1

Aleja Włókniarek ...

Aleja Włókniarek ...

Marta Madejska - autorka książki z... ⇖ 10

Wegańskie bourguignon z...

Wegańskie bourguignon z...

Wegańskie bourguignon z grzybami – to... ⇖ 8

Ciasto Rocher – bez...

Ciasto Rocher – bez...

Ciasto dla wyjątkowych łasuchów.... ⇖ 43

Zapiekane papryki z...

Zapiekane papryki z...

Zapraszam na pyszne, sycące danie obiadowe.... ⇖ 14

Mini szarlotka bez...

Mini szarlotka bez...

Szybki i prosty deser bez pieczenia na kakaowych... ⇖ 24

Lekkie pulpety drobiowe...

Lekkie pulpety drobiowe...

Co powiecie na lekkie, pieczone pulpety drobiowe... ⇖ 13

Prosta i smaczna...

Prosta i smaczna...

Witam serdecznie, tym razem chciałabym... ⇖ 37


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM