Chleb graham
Wyprawa do mlyna zaowocowala wejsciem w... ⇖ 743
Zobacz przepis!
Focaccia pomidorowa z...
Wariacja na temat focacci - rodzaju wloskiego... ⇖ 375
Bułeczki na Tang Zhong,...
Buleczki o delikatnym miekiszu i zaskakujacym... ⇖ 445
Tęczowy chleb na...
Pszenny chleb w kolorach teczy. Nigdy chleby mi... ⇖ 381
Chleb żytni z...
Dyspozycja byla jasna - ma byc chleb zytni zytni,... ⇖ 359
Zakwas żytni razowy
Zakwas przede wszystkim do chlebow zytnich, w... ⇖ 382
Chleb orkiszowy z...
Orkisz dal zdrowie i smak, Tang Zhong dal... ⇖ 421
Razowy orkiszowy na...
Chleb wypieczony z maki orkiszowej na zakwasie... ⇖ 397
Francuski chleb Duval de...
Chrupiaca skorka, bielutenki i aromatyczny... ⇖ 369
Chleb razowy pesto na...
Chleb ze smakiem zielonego pesto. Prosty pomysl,... ⇖ 368
Bagietka, autoliza,...
Bagietka dla tych, ktorzy nie lubia wyrabiac... ⇖ 369
Pai Bao z żurawiną - ...
Rodzaj dlugich, slodkich azjatyckich buleczek,... ⇖ 400
Pâte fermentée
Jest to po prostu kawalek gotowego ciasta... ⇖ 545
Biało-brązowy chleb na...
Ostatni dzien roku, a piec sie chce! W wieczor... ⇖ 346
Muu-Muu Chleb
Trzy w jednym. Dla milosnikow chleba, Krasul i... ⇖ 404
Roti Paun - maślane...
Bladzac w internecie w poszukiwaniu ciekawych... ⇖ 394
Bułki mleczne na Tang...
Pieczywo na starterze Tang Zhong robi sie bardzo... ⇖ 435
Bułeczki pszenne z...
Skoro powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B.... ⇖ 350
Chleb żytnio-gryczany...
Maka gryczana dlugo czekala w kolejce na swoje... ⇖ 336
Poolish
Zaczyn poolish powstal w Polsce i wyemigrowal... ⇖ 454
Chleb razowy na Tang...
Nie da sie ukryc, ze chlebki na bazie startera... ⇖ 423
Bułeczki belgijskie
Moje pierwsze pszenne bulki, ktore sie udaly.... ⇖ 426
Chleb razowy żytni 70%...
Chleb z udzialem 70% maki zytniej na 3-fazowym... ⇖ 634
Chleb Hokkaido mleczny...
Bardzo popularny w Japonii chlebek w stylu... ⇖ 591
Tang Zhong (Water Roux)
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water... ⇖ 473
Czeski chleb wiejski
Skladniki:150 g zakwasu zytniego300 g letniej... ⇖ 406
Chleb z San Francisco
Pyszny, miekki chleb na zakwasie, o drobnym... ⇖ 372
Chleb grecki Pan de...
Zaczyn 130 g:20 g zakwasu pszennego (mozna uzyc... ⇖ 362
Zakwas żytni
Dzien 1100 g maki zytniej chlebowej100 g letniej... ⇖ 409
Zakwas pszenno-żytni z...
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim... ⇖ 393
Chleb razowy żytni 80%
Zaczyn 325 g:2 lyzki zakwasu zytniego125 g maki... ⇖ 393
Bułki pszenne na...
Zaczyn:30 g zakwasu pszennego lub zytniego160 g... ⇖ 344
Pasztet do smarowania
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W... ⇖ 4393
Sernik łaciaty z...
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to... ⇖ 4248
Ciasto cappuccino –...
Kremowe ciasto cappuccino bez pieczenia –... ⇖ 3749
Biały Michałek –...
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i... ⇖ 2576
Przekąska ze śledziem...
Prosty przepis na sałatkę śledziową ale... ⇖ 2316
PASZTECIKI DROŻDŻOWO...
Paszteciki z mięsem, z ciasta... ⇖ 1941
Seromakowiec – sernik...
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika... ⇖ 1027
Boeuf Strogonow - prosty...
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na... ⇖ 877
Miodownik z kakaową...
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z... ⇖ 853
Tulipany do barszczyku
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja... ⇖ 685
Francuskie koperty z...
Co będzie potrzebne:- ciasto francuskie świeże... ⇖ 503
Pieczona szynka domowa...
Kolejna propozycja na domową wędlinę. Prosta... ⇖ 452
Pierożek do barszczyku
Chrupiące pierożki do barszczyku z dużą... ⇖ 451
Ciasto Niespodzianka...
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki,... ⇖ 411