258841 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 232 razy
Chleb grecki Pan de Horiadaki

Zaczyn 130 g:20 g zakwasu pszennego (mozna uzyc zytniego)70 g maki pszennej chlebowej40 g wodySkladniki zaczynu wymieszac i odstawic na 8-12 godzin w temperaturze pokojowej, az potroi swoja objetosc i opadnie. Ciasto chlebowe 900 g:130g zaczynu jw.440 g maki pszennej300 g wody10 g soli 15 g cukru1...

Sałatka z cytronu –...

Sałatka z cytronu –...

Sałatka z cytronu to nie jest mój własny... ⇖ 9

SAŁATKA Z JAJKIEM,...

SAŁATKA Z JAJKIEM,...

Dziś zapraszam na prostą sałatkę bez mięsa,... ⇖ 28

Babka z gotowanych cytryn

Babka z gotowanych cytryn

Na święta Wielkanocne królują na stołach... ⇖ 20

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek to smaczna pasta... ⇖ 27

Lawasz z pastą...

Lawasz z pastą...

Ostatnio przetestowałam przepis na lawasz z... ⇖ 44

Sernik nowojorski

Sernik nowojorski

Macie swój ulubiony sernik? Czy po prostu sernik... ⇖ 51

Sałatki jajeczne na...

Sałatki jajeczne na...

Sałatki jajeczne na Wielkanoc   Sałatka... ⇖ 33

Miruna w sosie Bolońskim

Miruna w sosie Bolońskim

Ryba Miruna zrobiona w sosie... ⇖ 17

Owsianka herbaciana z...

Owsianka herbaciana z...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 10

Szarlotka

Szarlotka

SzarlotkaProste ciasto z jabłkami.... ⇖ 32


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM