259919 przepisów z 712 blogów
Kruche ciasto z...

Kruche ciasto z...

Składniki: ( szklanka 250 ml) ( blaszka 20x30)... ⇖ 634

Makaron z łososiem i...

Makaron z łososiem i...

Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami... ⇖ 54

PRL-owe ciasto Brzdąc

PRL-owe ciasto Brzdąc

składniki na jeden biszkopt:(pieczemy dwa takie... ⇖ 108

Chałka z kruszonką.

Chałka z kruszonką.

Drugi raz w życiu piekłam chałkę, pierwszy... ⇖ 109

Smażona kaczka,...

Smażona kaczka,...

Smażone udka i pierś z kaczki podane z... ⇖ 68

Pappardelle ze...

Pappardelle ze...

Kwintesencja wiosennego powiewu, orzeźwienia i... ⇖ 76

Gofry Proteinowe

Gofry Proteinowe

Gofry Proteinowe Odkryj... ⇖ 92

Kremowa zupa szczawiowa

Kremowa zupa szczawiowa

Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni... ⇖ 65

Aromatyczny Schab...

Aromatyczny Schab...

Aromatyczny Schab SOUS-VIDE (Multicooker /... ⇖ 81

Placek z Rabarbarem i...

Placek z Rabarbarem i...

Placek z Rabarbarem i Kruszonką Wspaniałe... ⇖ 140

Wyświetlono: 246 razy
Wędzenie 11.09.2016

Wedzone olcha i buk 4 godz.temp.55-60 .Czesc dopiekana 80-90 stopni 45-60 min

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 71

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce... ⇖ 71

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna... ⇖ 78

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który... ⇖ 82

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę... ⇖ 107

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 63

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka... ⇖ 100

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na... ⇖ 88

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z... ⇖ 112

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem... ⇖ 104


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM