268621 przepisów z 717 blogów
Wiśniowa Pychotka

Wiśniowa Pychotka

Wiśniowa Pychotka to ciasto, któremu ciężko... ⇖ 9

Kuskus z Pieczonymi...

Kuskus z Pieczonymi...

Kuskus z Pieczonymi Warzywami Aromatyczny... ⇖ 5

Zupa drobiowa z...

Zupa drobiowa z...

 Zupa jest pyszna o każdej porze roku ale teraz... ⇖ 10

Czekoladowe ciasteczka z...

Czekoladowe ciasteczka z...

Bardzo czekoladowe, bardzo wciągające.... ⇖ 31

Ciasto Hukzulka

Ciasto Hukzulka

Bardzo słodkie ciacho, przypominające słynne... ⇖ 159

Śledź w Marynacie...

Śledź w Marynacie...

Wprowadzenie do przepisu na Śledź w Marynacie... ⇖ 59

Sernik cappuccino bez...

Sernik cappuccino bez...

Dzisiaj zapraszam na deser, który zadowoli... ⇖ 143

Bardzo stary przepis na...

Bardzo stary przepis na...

Prosty przepis na faworki  Wśród wielu... ⇖ 145

Kurczak Faszerowany z...

Kurczak Faszerowany z...

Wprowadzenie do przepisu na Kurczak Faszerowany z... ⇖ 55

Halibut w maśle...

Halibut w maśle...

Wprowadzenie do przepisu na Halibut w maśle... ⇖ 55

Eklerki z Kremem...

Eklerki z Kremem...

Wprowadzenie do Eklerków z Kremem Truskawkowym... ⇖ 54

Przepis na Mega Deser:...

Przepis na Mega Deser:...

Przepis na Mega Deser: Zdrowe Czekoladowe Mousse... ⇖ 42

Sernik...

Sernik...

Wprowadzenie do Sernika Czekoladowo-Wiśniowego... ⇖ 65

Pieczone Warzywa z Sosem...

Pieczone Warzywa z Sosem...

Wprowadzenie do Pieczonych Warzyw z Sosem Tahini... ⇖ 48

Wyświetlono: 116 razy
Kiełbasa podsuszana z dzika

Składniki: Peklowanie Mięso kroimy w kostkę. Każdą z klas mięsa mieszamy z peklosolą, natomiast słoninę solą i odstawiamy do lodówki na 48h. Rozdrabnianie Mięso kl. I rozdrabniamy na sitku 16mm, mięso kl. II na sitku 6mm, mięso kl III na sitku 3mm dwa razy, tłuszcz na sitku 8mm. Mieszanie Najpierw mieszamy mięso kl. III, aż … Czytaj dalej Kiełbasa podsuszana z dzika → Artykuł Kiełbasa podsuszana z dzika pochodzi z serwisu Wyroby Domowe.

Śledź korzenny

Śledź korzenny

Składniki: Solanka: Przygotowanie ryby Ryby... ⇖ 46

Makrela bez wędzenia

Makrela bez wędzenia

Składniki: Solanka: Przygotowanie ryby Makrelę... ⇖ 79

Kiełbasa drobiowo –...

Kiełbasa drobiowo –...

Składniki; Peklowanie Mięso drobiowe pozbawiamy... ⇖ 91

Szynka parzona w...

Szynka parzona w...

Biała szynka wg. Kuroka Składniki:... ⇖ 72

Kiełbasa z dzika...

Kiełbasa z dzika...

Składniki: Peklowanie Mięso kroimy w kostkę.... ⇖ 46

Kiełbasa zwyczajna na...

Kiełbasa zwyczajna na...

przepis z 1978r Składniki: Peklowanie Mięso... ⇖ 58

Kiełbasa podsuszana z...

Kiełbasa podsuszana z...

Składniki: Peklowanie Mięso kroimy w kostkę.... ⇖ 117

Golonka beiota w...

Golonka beiota w...

Składniki: Przygotowanie Z golonek wykrawamy... ⇖ 105

Baleron parzony

Baleron parzony

Składniki: Peklowanie Karkówkę peklujemy na... ⇖ 163

Pasztet z królika w...

Pasztet z królika w...

Składniki: Przygotowanie mięsa Tuszki z... ⇖ 85

Sok pomidorowy

Sok pomidorowy

Składniki: Najlepsze sa pomidory z własnego... ⇖ 150

Sało po łotewsku

Sało po łotewsku

Składniki: Słonina do tego wyrobu ma... ⇖ 106

Wędzone żołądki

Wędzone żołądki

Składniki: Parzenie Żołądki oczyszczamy,... ⇖ 116

Kalafior o orientalnym...

Kalafior o orientalnym...

Składniki:– 2 duże kalafiory– 2... ⇖ 132

Przepisy na czasie

Kruche faworki

Kruche faworki

Jeszcze kilka dni temu byłam pewna, że w tym... ⇖ 2871

Obłędnie pyszne ciasto

Obłędnie pyszne ciasto

Obłędnie pyszne ciasto. Rozpływa się w ustach... ⇖ 2736

Tosty z pieczarkami i...

Tosty z pieczarkami i...

Pyszna przekąska z patelni, smakuje... ⇖ 2683

Sałatka Drwala z...

Sałatka Drwala z...

Sałatka warstwowa z kurczakiem, inspirowana... ⇖ 2079

Surówka z kapusty...

Surówka z kapusty...

Składniki: Kapusta pekińska 1/2 ok. 400 g... ⇖ 2055

Puszyste piwoszki, czyli...

Puszyste piwoszki, czyli...

Skoro mamy karnawał to nie może zabraknąć u... ⇖ 2036

Udka à la polonezy –...

Udka à la polonezy –...

Udka à la polonezy to bardzo smaczne danie,... ⇖ 1489

Pączki świderki

Pączki świderki

Do pączków w kształcie świderka mam... ⇖ 1471

Kluski leniwe

Kluski leniwe

Kluski leniwe to jedno z najprostszych i... ⇖ 1351

Naleśniki zapiekane z...

Naleśniki zapiekane z...

Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane... ⇖ 1335

Ciasto Pijak

Ciasto Pijak

Pijane ciasto idealne na karnawał i imprezy.... ⇖ 1164

Kołacz na Trzech Króli

Kołacz na Trzech Króli

Dzień Trzech króli, czyli 6 stycznia nazywano w... ⇖ 1081

Rogaliki krucho...

Rogaliki krucho...

Składniki: ( porcja na 16 rogalików ) Mąka 250... ⇖ 950

Oponki serowe

Oponki serowe

Faworki czy oponki? Bez jednych i drugich nie... ⇖ 899

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM