259527 przepisów z 712 blogów
Kotlety mielone,...

Kotlety mielone,...

Usmażone kotlety ze zmielonego schabu... ⇖ 26

Owsianka z awokado,...

Owsianka z awokado,...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 25

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z... ⇖ 24

Pasta z awokado i jajek

Pasta z awokado i jajek

Składniki: Awokado 1 Jajka 3 Cebula czerwona... ⇖ 36

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe Dzisiaj u nas na obiad kluski,... ⇖ 33

Proziaki - podkarpackie...

Proziaki - podkarpackie...

Już dawno miałam je w planach przygotować, ale... ⇖ 48

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście piwnym z talarkami z... ⇖ 40

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb... ⇖ 33

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem mielonym, to prosty w... ⇖ 47

Smocze pomysły na owoce

Smocze pomysły na owoce

Owoce warto zjadać w każdej postaci – nie... ⇖ 24

Wyświetlono: 387 razy
Projekt chleb [level 3]: bochen na zakwasie - improwizowany i niezawodny

Ciagle ucze sie chleba. A od ostatniego chlebowego wpisu wiele, bardzo wiele sie zmienilo. Wlasciwie: zmienilo sie wszystko.Pamietacie: w poprzednich dwoch odcinkach doszlismy do sciany. Wycisnelismy wszystko z drozdzy piekarniczych, co sie z nich wycisnac dalo. Bochen byl fachowy. Pachnial, wygladal i zachowywal sie jak wzorzec chleba z Sevres, ale to jednak ciagle nie bylo to. Czegos mu brakowal...

Käsespätzle z...

Käsespätzle z...

Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak... ⇖ 484

Najprostsza zapiekanka...

Najprostsza zapiekanka...

Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow,... ⇖ 509

m tabal: lepsze niż...

m tabal: lepsze niż...

Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie... ⇖ 429

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu... ⇖ 416

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie... ⇖ 384

Ogień, grill, żar....

Ogień, grill, żar....

Won palonych badyli. Jeszcze niedawno nieomylnie... ⇖ 407

Chleb kavring ze Skanii...

Chleb kavring ze Skanii...

Bo nie wiem, czy wiecie, ze najnowsze trendy... ⇖ 444

O szparagach tylko z...

O szparagach tylko z...

Cienki szparag sie uczynil z grubej i nadetej... ⇖ 397

Chałka wytrawna – o...

Chałka wytrawna – o...

Raz do roku, w wigilie, na wiele naszych stolow... ⇖ 435

Kaiserschmarrn – o...

Kaiserschmarrn – o...

Kiedy w Austrii po raz pierwszy uslyszalem o... ⇖ 399


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM