180706 przepisów z 591 blogów
Wyświetlono: 170 razy
Najprostszy chleb żytni

W warunkach domowych zakwas / kwas/ czyli tzw. starter, przechowujemy w lodowce. Aby uzyc go do pieczenia chleba, bierzemy 2-3 lyzki i robimy z niego zaczyn na 12-16 godzin w zaleznosci od przepisu i ilosci skladnikow. Zakwas lodowkowy musimy dokarmiac po to aby uzupelnic jego ilosc lub jesli nie...

Bazyliowa pierś z...

Bazyliowa pierś z...

Jutro niedziela i kolejny problem... a mianowicie... ⇖ 11

BISZKOPTOWIEC Z OWOCAMI

BISZKOPTOWIEC Z OWOCAMI

Lekkie biszkoptowe ciasto z owocami, do którego... ⇖ 18

Serbski chleb - Lepinja

Serbski chleb - Lepinja

Ten pyszny chlebek serbski skradł po prostu moje... ⇖ 32

Karpatka

Karpatka

Karpatka to nic innego jak pyszne ptysiowe ciasto... ⇖ 26

Surówka z kalarepy z...

Surówka z kalarepy z...

Dziś przepis na bardzo szybką surówka do... ⇖ 6

Zawijane drożdżówki z...

Zawijane drożdżówki z...

Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na pyszne,... ⇖ 198

Bułeczki drożdżowe

Bułeczki drożdżowe

Bułeczki drożdżowe kojarzą się zawsze z... ⇖ 15

Pasztet...

Pasztet...

Pasztet powstał ponieważ trzeba było dać... ⇖ 19

Kuchnia włoska –...

Kuchnia włoska –...

Kuchnia włoska to jedna z najpopularniejszych... ⇖ 32

Biała kapusta zasmażana

Biała kapusta zasmażana

Taka kapustka jest świetnym dodatkiem do... ⇖ 63


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM