Pyszne, rozgrzewające flaczki ugotowane z gęsich żołądków i ćwiartek z kurczaka.Skład:1,2 kg gęsich żołądków2 ćwiartki z kurczaka2 litry wodyPrzyprawy:1 gałka muszkatołowagorczyca białaimbirsos sojowysuszona włoszczyzna1 łyżka majeranku1 łyżeczka czerwonej słodkiej paprykipół łyżeczki kolorowego pieprzusól do smaku (2 łyżki stołowe)1 łyżka przecieru pomidorowego4-5 listków laurowych10 ziarenek ziela angielskiego4 ząbki czosnku1 łyżka stołowa domowej kostki...
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 5500
Paszteciki na ostatnia chwilę to jedne z naszych... ⇖ 2305
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 2011