177062 przepisów z 585 blogów
Wyświetlono: 48 razy
Kartoflak po mazursku.

Kartoflak po mazursku z kiełbasą i wędzonym boczkiem.Składniki:ziemniaki 5 szt. (duże)jajka 2 szt.mąka pszenna 0,5 szklankiboczek wędzony 15 dagkiełbasa śląska 1 szt.Przyprawy:sól 1 łyżkamajeranek 2 łyżkipieprz ziołowy mała płaska łyżeczkaWykonanie:Obrane, wymyte ziemniaki...

Makaron z tuńczykiem w...

Makaron z tuńczykiem w...

Składniki:2 puszki tuńczyka w kawałkach (w... ⇖ 3

Włoskie paluszki czyli...

Włoskie paluszki czyli...

Grissini, czyli paluszki chlebowe, pochodzą z... ⇖ 0

Bułeczki drożdżowe z...

Bułeczki drożdżowe z...

Dziś podzielę się na niemal ekspresowe... ⇖ 0

Tofu w sosie słodko...

Tofu w sosie słodko...

Porcja dla dwóch osób, lecz jeśli twoja dieta... ⇖ 0

Torcik straciatella z...

Torcik straciatella z...

Bardzo pyszny, wilgotny torcik na kakaowym... ⇖ 5

Placki z jabłkami i...

Placki z jabłkami i...

Szybkie i pełnowartościowe śniadanie. Smakują... ⇖ 1

Sernik z mango z polewą...

Sernik z mango z polewą...

Upieczcie sobie taki sernik na Wielkanoc bo:... ⇖ 5

Kokosowy mazurek z...

Kokosowy mazurek z...

Moja wersja tradycyjnego, niskiego, słodkiego... ⇖ 13

Kotleciki z białej...

Kotleciki z białej...

Nowatorskie danie Wielkanocne z pewnością... ⇖ 18

Warzywna zapiekanka z...

Warzywna zapiekanka z...

Warzywna zapiekanka – kremowa i... ⇖ 7


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM