259797 przepisów z 712 blogów
Deser Banoffee

Deser Banoffee

Szybki i pyszny deserek, który zasmakuje... ⇖ 31

Kotlety - remanent...

Kotlety - remanent...

                       W prawie... ⇖ 60

Fit sałatka z...

Fit sałatka z...

Szukasz pomysłu na lekki i zdrowy obiad lub... ⇖ 113

Chlebek bananowy.

Chlebek bananowy.

Chlebek bananowy.Najlepszy chlebek... ⇖ 55

Surówka z kapusty po...

Surówka z kapusty po...

Surówka z kapusty po chińsku czyli biała... ⇖ 75

Owsianka z nektarynką,...

Owsianka z nektarynką,...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 56

Mini burgery

Mini burgery

BURGERY500 g mięsa mielonego wieprzowego1 ząbek... ⇖ 71

Skyrnik waniliowy z...

Skyrnik waniliowy z...

Dla męża była niedawno szybka babka, więc dla... ⇖ 54

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i... ⇖ 38

Grillowane kofty z sosem...

Grillowane kofty z sosem...

Grillowane kofty z sosem z marynowanymi... ⇖ 58

Wyświetlono: 201 razy
Golonka bez kości i skóry, parzona w szynkowarze.

Chude mięso z wieprzowej golonki, peklowana na mokro 5 dni według tabeli Dziadka , parzone w szynkowarze.Surowiec:golonka bez kości i skóry 1,3 kg.cukier 11 gpeklosól 60 gczosnek 3 ząbkiliść laurowy 3 szt.ziele angielskie 6 - 8 sztukwoda 500 mlWykonanie:Umyte mięso peklujemy według tabeli Dziadka 5 dni. Umieszczamy w szynkowarze i na 24 godziny wstawiamy do lodówki. Po tym...

Miruna z ziemniakami i...

Miruna z ziemniakami i...

Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami... ⇖ 31

Ciasto drożdżowe.

Ciasto drożdżowe.

Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe... ⇖ 42

Flaczki z indyczych...

Flaczki z indyczych...

Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych... ⇖ 64

Racuszki drożdżowe.

Racuszki drożdżowe.

Racuchy to pączki kładzione z łyżki do... ⇖ 43

Kapuśniak z młodej...

Kapuśniak z młodej...

Kapuśniak z młodej kapusty ugotowany na... ⇖ 80

Schab wieprzowy bez...

Schab wieprzowy bez...

Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona... ⇖ 50

Biała kaszanka bardzo...

Biała kaszanka bardzo...

Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy.... ⇖ 94

Kotlety mielone,...

Kotlety mielone,...

Usmażone kotlety ze zmielonego schabu... ⇖ 77

Gulasz wieprzowy.

Gulasz wieprzowy.

Gulasz wieprzowy ugotowany łopatki wieprzowej,... ⇖ 46

Fasolka po bretońsku.

Fasolka po bretońsku.

Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w... ⇖ 119


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM