252511 przepisów z 705 blogów
Wyświetlono: 60 razy
Boczek wieprzowy parzony, wędzony.

Efekt wędzenia boczku w garnku na bardzo drobnych zrębkach brzozowych. Troszkę zrobiłem na odwrót, ale też wyszedł boczek bardzo smaczny. Przed wędzeniem sparzyłem i po sparzeniu uwędziłem, tak z ciekawości.Składniki:3 kawałki surowego boczku bez skóry i kości 1 kg. (paski o...

Filet z kurczaka w sosie...

Filet z kurczaka w sosie...

 Kawałki fileta kurczaka zatopione w pysznym... ⇖ 0

Muffinki piernikowe z...

Muffinki piernikowe z...

Jejku, jejku, to już! Od kilku dni przebieram... ⇖ 19

Miód lawendowy

Miód lawendowy

Miód lawendowy to nie tylko słodka i... ⇖ 0

Owsianka z borówkami,...

Owsianka z borówkami,...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 12

Paluszki z dorsza w...

Paluszki z dorsza w...

Panierowane, smażone paluszki z dorsza podane z... ⇖ 0

Sernik ala pleśniak

Sernik ala pleśniak

Zastanawiasz się jakie ciasto zrobić?... ⇖ 17

Świąteczne Ravioli z...

Świąteczne Ravioli z...

Przepis na Świąteczne Ravioli z Ricottą i... ⇖ 12

Muffiny piernikowe z...

Muffiny piernikowe z...

Kolorowe i pachnące świętami Bożego... ⇖ 18

Kiełki strączków z...

Kiełki strączków z...

Kiełki strączków z ryżem to szybkie, sycące... ⇖ 17

Kruche ciastka z...

Kruche ciastka z...

Przepis na wyśmienite, kruche ciastka z... ⇖ 37


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM