PASTA Z AWOKADO I JAJEK
Pasta z awokado i jajek Awokado umyć, przekroić... ⇖ 14
Zobacz przepis!
MIODOWO-MUSZTARDOWY...
Miodowo-musztardowy udziec indyczy Udziec indyczy... ⇖ 70
LODY CZEKOLADOWE Z...
Lody czekoladowe z maszynki Do przygotowania... ⇖ 90
DROBIOWA WĘDLINA...
Drobiowa wędlina kanapkowa Marynata na 450-500 g... ⇖ 113
MIĘSO W SŁOIKU
Mięso w słoiku ( 6 słoików po 500 ml ) Mięso... ⇖ 185
ZIEMNIAKI PO MAROKAŃSKU
Ziemniaki po marokańsku Ziemniaki obrać i... ⇖ 75
TORT ANANSOWO-KOKOSOWY
Tort ananasowo-kokosowy Biszkopt: Beza kokosowa:... ⇖ 101
ROGALIKI Z DZEMEM LUB...
Rogaliki z dżemem lub powidłami * Z mascarpone... ⇖ 93
PĄCZUSZKI I GOFRY Z...
Pączuszki i gofry z jednego przepisu Jajka z... ⇖ 141
ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ
Śledzie pod pierzynką Śledzie pod pierzynką... ⇖ 100
CHLEB ORKISZOWY Z...
Chleb orkiszowy z automatu , na orkiszowym... ⇖ 158
MAŁE BURACZKI W...
Małe buraczki w całości (2 słoiki) Buraczki... ⇖ 139
KRUCHE CIASTO ZE...
Kruche ciasto ze śliwkami i kruszonką... ⇖ 216
BURACZKI NA ZIMĘ (6...
Buraczki na zimę ( 6 słoików po 450 g ) Buraki... ⇖ 239
ŚLIWELLA VEL NUTELLA...
Śliwella vel Nutella śliwkowa Pani Renaty... ⇖ 120
FASOLKA SZPARAGOWA Z...
Fasolka szparagowa z patelni Umyć fasolkę i... ⇖ 198
KONFITURY AGRESTOWE
Konfitury agrestowe Agrest umyć , usunąć... ⇖ 139
CHLEB ORKISZOWY NA...
Chleb orkiszowy na zakwasie Na mały bochenek :... ⇖ 155
KONFITURY WIŚNIOWE BEZ...
Konfitury wiśniowe bez mieszania Na 3-4 małe... ⇖ 292
ŁOSOŚ PO TOSKAŃSKU
Łosoś po toskańsku Na 1 porcję : Łososia... ⇖ 124
TRUSKAWKI, ŚMIETANKA,...
Truskawki, śmietanka, bezy – Eton Mess... ⇖ 240
ZAPIEKANKA...
Zapiekanka cukiniowo-paprykowa Cukinie i paprykę... ⇖ 198
PIECZEŃ RZYMSKA Z...
Pieczeń rzymska z udźca indyczego Cebulę... ⇖ 224
ZIOŁOWO-CZOSNKOWY SEREK...
Ziołowo-czosnkowy serek kanapkowy ( jak Boursin... ⇖ 287
GALARETA Z GOLONKI (Z...
Galareta z golonki ( z szybkowaru ) Golonkę... ⇖ 225
SERNIK EGZOTYCZNY Z...
Sernik egzotyczny z gujawą Spód Sernik... ⇖ 221
KISZONA CZERWONA KAPUSTA
Kiszona czerwona kapusta Ta ilość kapusty... ⇖ 300
KEBAB Z PIEKARNIKA
Kebab z piekarnika Górne części udek kurczaka... ⇖ 299
ŻURAWINA DO MIĘSA I...
Żurawina do mięsa i oscypków Żurawinę warto... ⇖ 271
DUŃSKIE CIASTO KOKOSOWE...
Duńskie ciasto kokosowe (Drommekage) Ciasto... ⇖ 431
KOTLECIKI MIELONE Z...
Kotleciki mielone z udźca indyka Bułkę... ⇖ 464
SERNIK Z ŻURAWINAMI
Sernik z żurawinami Spód Sernik Ciasteczka... ⇖ 271
CIASTO ZE ŚLIWKAMI I...
Ciasto ze śliwkami i cynamonową kruszonką... ⇖ 322
GULASZ WOŁOWY Z...
Gulasz wołowy z szybkowara Mięso umyć,... ⇖ 210
UDKA KURCZAKA Z...
Udka kurczaka z warzywami, z piekarnika Przyprawa... ⇖ 302
SERNIK MORELOWY
Sernik morelowy Spód Sernik Morele umyć i po... ⇖ 212
CHLEB PSZENNO – ŻYTNI...
Chleb pszenno-żytni na zakwasie ( duży bochenek... ⇖ 273
CIASTO Z JAGODAMI LUB...
Ciasto z jagodami lub borówkami na maślance 1... ⇖ 316
KOTLECIKI SCHABOWE
Kotleciki schabowe 4 kotlety schabowe po ok... ⇖ 274
CIASTO MIGDAŁOWO –...
Ciasto migdałowo – rabarbarowe 300 g... ⇖ 231
SURÓWKA Z MŁODEJ...
Surówka z młodej kapusty 1/2 główki młodej... ⇖ 237
SCHAB Z SZYNKOWARA
Schab z szynkowara 1000 g schabu 4 ząbki czosnku... ⇖ 380
UDZIEC JAGNIĘCY PO...
Udziec jagnięcy po grecku 1800-2000 udźca... ⇖ 578
SZYNKA PIECZONA W...
Szynka pieczona w niskiej temperaturze 1000 g... ⇖ 796
FOCACCIA Z FARSZEM...
Focaccia z farszem (Focaccia ripiena) Ciasto 400... ⇖ 692
CHLEBEK TURECKI
Chlebek turecki 500 g mąki pszennej chlebowej (... ⇖ 1110
SERNIK DREZDEŃSKI...
Sernik drezdeński (eierschecke) Ciasto 100 g... ⇖ 438
KARKÓWKA PO WŁOSKU...
Karkówka po włosku (porchetta) 1200 -1400 g... ⇖ 426
KISZONA KAPUSTA
Kiszona kapusta 1 główka kapusty (ok. 3200 g po... ⇖ 349
NALEŚNIKI GRYCZANE...
Naleśniki gryczane (galette) 9-10 naleśników... ⇖ 278
PAPRYKOWY UDZIEC INDYCZY
Paprykowy udziec indyczy 1000-1200 g udźca... ⇖ 231
LODY Z MASCARPONE ,BEZ...
Lody „sernikowe” i wiśniowe z... ⇖ 339
CHLEB ŻYTNI JASNY NA...
Chleb żytni jasny na zakwasie z niewielkim... ⇖ 330
BABKA ORZECHOWA
Babka orzechowa 60 g mielonych orzechów... ⇖ 452
CHLEB ŻYTNIO-PSZENNY NA...
Chleb żytnio-pszenny na zakwasie ( 2 fazowy 2... ⇖ 334
KOPYTKA DYNIOWE
Kopytka dyniowe mała dynia Hokkaido upieczona =... ⇖ 292
ZAKWAS ŻYTNI
Zakwas żytni 100 g mąki żytniej typ 2000 100... ⇖ 312
CHLEB PSZENNO-ŻYTNI NA...
Chleb pszenno-żytni na zakwasie ( 2 bochenki )... ⇖ 356
BABKA JOGURTOWA 7...
Babka jogurtowa 7 kubeczków 1 kubeczek jogurtu... ⇖ 643
GULASZ SEGEDYŃSKI
Gulasz segedyński 800 g wieprzowiny* (np... ⇖ 336
GOŁĄBKOWY TORT Z...
Gołąbkowy tort z włoskiej kapusty główka... ⇖ 2327
KAPUŚNIAK Z WŁOSKIEJ...
Kapuśniak z włoskiej kapusty 500 g włoskiej... ⇖ 303
MARMOLADA PAPRYKOWA –...
Marmolada paprykowa – przepis Izy Na 12-14... ⇖ 347
SERNIK TRUSKAWKOWY
Sernik truskawkowy Spód 200 g ciasteczek... ⇖ 266
TUŃCZYKOWA PASTA DO...
Tuńczykowa pasta do chleba 200 g tuńczyka w... ⇖ 358
MIODOWO-CZOSNKOWY UDZIEC...
Miodowo-czosnkowy udziec indyczy 1000-1200 g... ⇖ 336
TRÓJKĄTNE CIASTECZKA
Trójkątne ciasteczka 200 g mąki 1 łyżeczka... ⇖ 279
SAŁATKA WIOSENNA
Sałatka wiosenna Na 1 porcję: 1/2 świeżego... ⇖ 406
SIMNEL CAKE –...
Simnel cake – angielskie ciasto bakaliowo... ⇖ 379
KIEŁBASA PAPRYKOWA Z...
Kiełbasa paprykowa z indyka 500 g udźca... ⇖ 337
BIAŁA KIEŁBASA wg. ANI...
Biała kiełbasa wg. Ani i Grzegorza 1300 g... ⇖ 386
ROZETKI – CHRUPIĄCE...
Rozetki – chrupiące smażone ciasteczka... ⇖ 347
SHOARMA DROBIOWA
Shoarma drobiowa 1 kg udek kurczaka ( górne... ⇖ 399
SOSY, PRZYPRAWY, MARYNATY
Sosy, przyprawy , marynaty Tu znajdą się... ⇖ 320
UDZIEC INDYCZY PIECZONY...
Udziec indyczy pieczony w niskiej temperaturze... ⇖ 296
BITKI WOŁOWE
Bitki wołowe 1 kg dobrej wołowiny 3 cebule 4... ⇖ 431
SZARE KLUSKI
Szare kluski 1 kg ziemniaków 1 szkl mąki... ⇖ 471
PIEROGI Z KAPUSTĄ I...
Pierogi z kapustą i pieczarkami (ok 80 szt)... ⇖ 404
PASZTET...
Pasztet wieprzowo-drobiowy 700 g wieprzowiny ,... ⇖ 299
JARMUŻOWY RYŻ
Jarmużowy ryż 200 g ryżu długoziarnistego... ⇖ 313
BUŁECZKI JOGURTOWE Z...
Bułeczki jogurtowe z powidłami lub dżemem 220... ⇖ 683
FAJITAS Z INDYKA
Fajitas z indyka 750 g piersi indyczej 3 średnie... ⇖ 363
SERNIK MANGO ZE...
Sernik mango ze śmietanką i marakują Spód 200... ⇖ 471
TRÓJKĄTNE BABECZKI...
Trójkątne babeczki żurawinowo –... ⇖ 333
PODPŁOMYKI Z PATELNI
Podpłomyki (flatbread) z patelni PODPŁOMYKI... ⇖ 976
JESIENNY KOKTAJL...
Jesienny koktajl bananowo-śliwkowy 500 ml... ⇖ 410
JABŁECZNIK NA KWAŚNEJ...
Jabłecznik na kwaśnej śmietanie 2 szkl mąki 2... ⇖ 7917
ŁOSOSIOWA PASTA DO...
Łososiowa pasta do chleba 250 g łososia... ⇖ 376
PAKIECIKI...
Pakieciki drobiowo-warzywne 900 g piersi kurczaka... ⇖ 355
DOMOWA PASTA DO CHLEBA...
Domowa pasta do chleba wg. pani Partycji (z... ⇖ 3385
KARKÓWKA PO BAŁKAŃSKU
Karkówka po bałkańsku 750 g karkówki 3... ⇖ 786
GOFRY BELGIJSKIE
Gofry belgijskie 3/4 szkl. mąki tortowej 1/4... ⇖ 439
CHRUPIĄCE GOFRY
Chrupiące gofry 2 szkl. mąki tortowej 1... ⇖ 2023
ŁOSOŚ CAJUN
Łosoś Cajun Łosoś 750 g łososia (płat) 2... ⇖ 416
LODY...
Lody bananowo-truskawkowe bez maszynki 2... ⇖ 362
NALEŚNIKI
Naleśniki 250 ml mąki 250 ml mleka 1 jajko... ⇖ 384
CHLEB ORKISZOWY...
Chleb orkiszowy pełnoziarnisty 300 g mąki... ⇖ 411
PIECZEŃ WOŁOWA (POT...
Pieczeń wołowa (Pot roast) 2 kg ładnej... ⇖ 776
CHLEB ŻYTNIO-PSZENNY Z...
Chleb żytnio-pszenny z automatu 300 g mąki... ⇖ 454
CHAŁKA DROŻDŻOWA Z...
Chałka drożdżowa z automatu i piekarnika z... ⇖ 705