230639 przepisów z 682 blogów
Wyświetlono: 48 razy
CHLEB PSZENNO – ŻYTNI NA ZAKWASIE (DUŻY BOCHENEK)

Chleb pszenno-żytni na zakwasie ( duży bochenek 1700 g) zakwas żytni * ( przepis na zakwas jest tu) 50 g mąki żytniej typ 2000 50 ml ciepłej, nie gorącej wody Zaczyn 100-120 g aktywnego zakwasu żytniego 100 g mąki pszennej typ 750 100 ml. ciepłej wody Chleb 475 g mąki pszennej typ 750...

Ciasto z przezroczystą...

Ciasto z przezroczystą...

Ciasto z przezroczystą galaretką to kakaowy... ⇖ 6

Tarta malinowa

Tarta malinowa

ciasto1 szkl, mąki pszennej,0,5 szkl mąki... ⇖ 15

Zha Jiang Mian

Zha Jiang Mian

Zha Jiang Mian to w dosłownym tłumaczenie... ⇖ 21

Sierpniowe placuszki z...

Sierpniowe placuszki z...

Placki z cukinii to chyba jedno z najbardziej... ⇖ 6

Rosół na porcjach...

Rosół na porcjach...

Rosół można go jeść o każdej porze dnia,... ⇖ 24

Rogaliki serowe z...

Rogaliki serowe z...

Rogaliki serowe z marmoladą – kuchnia... ⇖ 31

odwrócony  pyszny...

odwrócony pyszny...

Składniki: twaróg półtłusty 500 gram, jajka... ⇖ 12

Aromatyczne pieczarki

Aromatyczne pieczarki

Pieczarki przygotowane w ten sposób są bardzo... ⇖ 53

Schab z pieczarkami i...

Schab z pieczarkami i...

Schab z pieczarkami i sosem śmietanowym z... ⇖ 43

Keto jajka zapiekane w...

Keto jajka zapiekane w...

Keto jajka zapiekane w pomidorach to świetny... ⇖ 24


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM