260424 przepisów z 712 blogów
Drożdżowa babka z...

Drożdżowa babka z...

Drożdżowa babka z jabłkami Zapraszam dzisiaj... ⇖ 41

Risotto ze szpinakiem i...

Risotto ze szpinakiem i...

Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia,... ⇖ 124

Ciasto z rabarbarem...

Ciasto z rabarbarem...

Ciasto z rabarbarem bardzo łatwe i szybkie do... ⇖ 74

Kiełbas wieprzowa...

Kiełbas wieprzowa...

SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka... ⇖ 138

Smoothie z truskawek –...

Smoothie z truskawek –...

Smoothie z truskawek zrobisz szybko i sprawnie.... ⇖ 70

Chleb Żytni...

Chleb Żytni...

Chleb na zakwasie należy do najbardziej... ⇖ 71

Sos Olive Garden Plus...

Sos Olive Garden Plus...

Kochani , dziś przepisik na pyszny a la sos... ⇖ 52

Przepis na pyszny, lekki...

Przepis na pyszny, lekki...

Risotto z groszkiem, szparagi i sałatka z... ⇖ 70

Gołąbki babci Zosi

Gołąbki babci Zosi

Gołąbki babci Zosi Gołąbki z młodej... ⇖ 133

kotlety pieczarkowe z...

kotlety pieczarkowe z...

Składniki: kapusta młoda 1 mała... ⇖ 174

Wyświetlono: 263 razy
Wołowina po burgundzku (Boeuf Bourguignon)

Slynny francuski gulasz z dlugo gotowanego miesa wolowego z dodatkiem boczku, warzyw i pieczarek. Charakterystycznego aromatu nadaje mu spora ilosc czerwonego wina.Skladniki na 2 porcje:500 g miesa wolowego na gulasz100 g wedzonego boczku3 marchewki2 cebule2 lyzki makipuszka krojonych pomidorow10 pieczarek2 cebule szalotki1 szkl. czerwonego wina1 szkl. bulionu wolowego2 liscie laurowekilka ziaren ...

Insalata di fave

Insalata di fave

Prosta, sezonowa sałatka z bobu, sosu... ⇖ 53

Spaghetti al tonno

Spaghetti al tonno

Przepis na lekką sycylijską pastę z... ⇖ 333

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Przepis z tradycyjnej kuchni bolońskiej, typowy... ⇖ 231

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z... ⇖ 241

Fakes - grecka zupa z...

Fakes - grecka zupa z...

Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na... ⇖ 390

Pavlova

Pavlova

Beza chrupiąca z zewnątrz, a delikatna i... ⇖ 270

Semifreddo al pistacchio

Semifreddo al pistacchio

Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony... ⇖ 798

Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe to danie pochodzące z Rzymu.... ⇖ 314

Torta di mele

Torta di mele

Włoska szarlotka to puszyste ucierane ciasto z... ⇖ 464

Feta zapiekana w...

Feta zapiekana w...

Genialna przekąska z greckiego sera feta... ⇖ 502


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM