259728 przepisów z 712 blogów
Pianka jogurtowa z...

Pianka jogurtowa z...

Pianka z jogurtu i galaretki  Dziś coś co My... ⇖ 28

Szybka babka z aifryera

Szybka babka z aifryera

Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej... ⇖ 3

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis.... ⇖ 10

Ciasto ze śliwkami i...

Ciasto ze śliwkami i...

Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to... ⇖ 39

Modne tuniki damskie w...

Modne tuniki damskie w...

W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od... ⇖ 22

Najlepsze przepisy z...

Najlepsze przepisy z...

Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej... ⇖ 32

Leśne gotowanie....

Leśne gotowanie....

Dzień dobry :-) Dzisiaj chciałam Wam polecić... ⇖ 25

Sałatka z ananasem i...

Sałatka z ananasem i...

Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały... ⇖ 42

Jaką suplementację...

Jaką suplementację...

Dbanie o zdrowie stanowi priorytet dla wielu... ⇖ 22

Lekka sałatka z...

Lekka sałatka z...

Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna... ⇖ 43

Wyświetlono: 401 razy
Ciabatta

Przepis na włoską drożdżową ciabattę, którą możemy podawać w kanapkach na ciepło lub jako dodatek do sałatki czy zupy. Wymaga użycia miksera, ponieważ ciasto jest bardzo delikatne i luźne. Ale dzięki temu otrzymujemy lekkie i wilgotne pieczywo. Polecam zajadać ją moczoną w oliwie z oliwek.Składniki:375 g mąki300 g wody7 g drożdży suszonychłyżeczka soli2 łyżki oliwy z...

Insalata di fave

Insalata di fave

Prosta, sezonowa sałatka z bobu, sosu... ⇖ 41

Spaghetti al tonno

Spaghetti al tonno

Przepis na lekką sycylijską pastę z... ⇖ 321

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Przepis z tradycyjnej kuchni bolońskiej, typowy... ⇖ 222

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z... ⇖ 232

Fakes - grecka zupa z...

Fakes - grecka zupa z...

Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na... ⇖ 379

Pavlova

Pavlova

Beza chrupiąca z zewnątrz, a delikatna i... ⇖ 260

Semifreddo al pistacchio

Semifreddo al pistacchio

Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony... ⇖ 780

Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe to danie pochodzące z Rzymu.... ⇖ 305

Torta di mele

Torta di mele

Włoska szarlotka to puszyste ucierane ciasto z... ⇖ 453

Feta zapiekana w...

Feta zapiekana w...

Genialna przekąska z greckiego sera feta... ⇖ 493


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM