191049 przepisów z 621 blogów
Wyświetlono: 16 razy
Pak choi w sosie paprykowym

Jesień kojarzy mi się zawsze z dynią, grzybami i pak choi. Co roku wymyślam nowe wydanie tej zjawiskowej kapusty, która jest wdzięcznym i mało wymagającym warzywem w warzywniku, bo można ją wykorzystać już po 3 tygodniach od wysiania nasion. Składniki: pak choi4 paprykichili2 ząbki...

Jak ugotować dynię?...

Jak ugotować dynię?...

Jak ugotować dynię? Baza do innych dań. Sezon... ⇖ 1

Udo indyka pieczone z...

Udo indyka pieczone z...

Składniki:1 udo indyka (do 1 kg - ze skórą i... ⇖ 2

Zupa pomidorowa

Zupa pomidorowa

Zupa pomidorowa to jednak z najbardziej... ⇖ 25

Zestaw obiadowy w...

Zestaw obiadowy w...

Dzisiejszy zestaw zawiera moje ulubione elementy... ⇖ 9

Sernik z 15 jaj z...

Sernik z 15 jaj z...

Sernik to nic innego jak rodzaj ciasta... ⇖ 264

Zupa krem z pieczonych...

Zupa krem z pieczonych...

Dostałam większą ilość pomidorów i trzeba... ⇖ 6

Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

Dzień dobry słoneczka. Powiedzcie mi co... ⇖ 10

Sernik z galaretką,...

Sernik z galaretką,...

Pieczony sernik na kruchym spodzie z herbatników... ⇖ 28

Sałatka Kalifornijska

Sałatka Kalifornijska

Ekspresowa 3-składnikowa sałatka to wybawienie... ⇖ 52

Rurki z...

Rurki z...

Takie rurki to świetny pomysł na słodki... ⇖ 59


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM