181709 przepisów z 594 blogów
Wyświetlono: 69 razy
Jestem slow jestem food ... czyli ...  zapomniane gatunki, odzyskane smaki - topinambur i lędźwian w roli głównej

Pasztet z ledzwianu byl doskonalyW dniu dzisiejszym mialam przyjemnosc uczestniczyc w kolejnym spotkaniu Convivium Slow Food Lubelskie. Tematem spotkania byly „Zapomniane gatunki, odzyskane smaki”. Spotkanie odbylo sie w goscinnym i otwartym na takie wydarzenia Zielonym Talerzyku w Lublinie....

Koktajl - truskawka...

Koktajl - truskawka...

Składniki:400 g truskawek1 mango2 banany1 duży... ⇖ 67

Kiszone rzodkiewki

Kiszone rzodkiewki

Składniki:6 pęczków rzodkiewek4 ząbki... ⇖ 118

Wiśniowa rolada

Wiśniowa rolada

Wiśniowa rolada. Delikatny, puszytsy bidzopt... ⇖ 11

Czekoladowe ciasto...

Czekoladowe ciasto...

Miałam w domu kilka bardzo dojrzałych bananów,... ⇖ 16

Paprykowe gołąbki w...

Paprykowe gołąbki w...

5 / 5 ( 8 votes ) Paprykowe gołąbki w młodej... ⇖ 25

Opiekane bakłażany w...

Opiekane bakłażany w...

Jeżeli zaglądacie do mnie od jakiegoś czasu,... ⇖ 14

Ulubiona focaccia (4...

Ulubiona focaccia (4...

Chrupiąca i puszysta focaccia, o wyraźnym... ⇖ 39

Lekki skyrnik, sernik na...

Lekki skyrnik, sernik na...

Tak przy piąteczku musi być coś na słodko! Z... ⇖ 33

Matki. Niezwykła...

Matki. Niezwykła...

Matki. Niezwykła historia macierzyństwa to... ⇖ 12

Żeberka na orientalnym...

Żeberka na orientalnym...

Jak zauważyliście, kuchnia azjatycka jest dla... ⇖ 32


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM