259741 przepisów z 712 blogów
Spaghetti proste z...

Spaghetti proste z...

Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i... ⇖ 16

Herbaty fermentowane,...

Herbaty fermentowane,...

„Cudze chwalicie swego nie znacie”... ⇖ 26

Owsianka miętowa z...

Owsianka miętowa z...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 37

delikatne pulpety z...

delikatne pulpety z...

Składniki: mielona łopatka wieprzowa 70... ⇖ 54

Mój niezawodny sernik

Mój niezawodny sernik

Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym... ⇖ 362

Najlepsze dodatki do...

Najlepsze dodatki do...

Poznaj najlepsze dodatki do bukietów, aby... ⇖ 72

Przepyszne i łatwe...

Przepyszne i łatwe...

Cześć Kochani, zapraszam Was dziś serdecznie... ⇖ 208

Tort z truskawkami

Tort z truskawkami

Artykuł Tort z truskawkami pochodzi z serwisu... ⇖ 87

Szarlotka z...

Szarlotka z...

Choć za oknem nie króluje jeszcze letnia aura,... ⇖ 28

Rewelacyjne ciasto z...

Rewelacyjne ciasto z...

Serdecznie witam i zapraszam tym razem na... ⇖ 73

Wyświetlono: 360 razy
Pasta madre italiana

Lievito naturale, lievito acido, pasta acida, lievito madre, pasta madre lub crescente - tak we Wloszech nazywaja mieszanine wody i maki, w ktorej rozwijaja sie dzikie drozdze, a bakterie robia swoje. W moim odczucie jest to zaczyn, ktory laczy w sobie cechy naszej podmlody i zakwasu, ale zrobiony jest z najbielszej maki, bez udzialu drozdzy piekarskich. Do rozpoczecia fermentacji, pracy drozdzy i...

Bułki orkiszowe,...

Bułki orkiszowe,...

W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo... ⇖ 354

Polvorones del Espíritu...

Polvorones del Espíritu...

Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie... ⇖ 324

Vörtbröd - szwedzki...

Vörtbröd - szwedzki...

Jak swieta to swieta!Vörtbröd - to szwedzki... ⇖ 449

Chleb orkiszowy, na...

Chleb orkiszowy, na...

W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb... ⇖ 358

Chleb fasolowy z...

Chleb fasolowy z...

Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych... ⇖ 373

Chleb pszenno-orkiszowy,...

Chleb pszenno-orkiszowy,...

Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka,... ⇖ 391

Struan z rodzynkami i...

Struan z rodzynkami i...

Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej... ⇖ 350

Niemiecki chleb żytni z...

Niemiecki chleb żytni z...

Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis... ⇖ 409

Fouace nantaise -...

Fouace nantaise -...

Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego... ⇖ 385

Bułki jarosławskie...

Bułki jarosławskie...

Булка ярославская сдобная... ⇖ 386


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM