Pasta madre italiana
Lievito naturale, lievito acido, pasta acida,... ⇖ 420
Zobacz przepis!
Pâte fermentée razowe
Pâte fermentée razowe, nie z maki bialej,... ⇖ 491
Zakwas żytni razowy
Zakwas przede wszystkim do chlebow zytnich, w... ⇖ 305
Pâte fermentée
Jest to po prostu kawalek gotowego ciasta... ⇖ 452
Poolish
Zaczyn poolish powstal w Polsce i wyemigrowal... ⇖ 343
Tang Zhong (Water Roux)
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water... ⇖ 385
Zakwas żytni
Dzien 1100 g maki zytniej chlebowej100 g letniej... ⇖ 302
Zakwas pszenno-żytni z...
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim... ⇖ 315
Obłędnie pyszne ciasto
Obłędnie pyszne ciasto. Rozpływa się w ustach... ⇖ 3050
Kruche faworki
Jeszcze kilka dni temu byłam pewna, że w tym... ⇖ 2951
Tosty z pieczarkami i...
Pyszna przekąska z patelni, smakuje... ⇖ 2713
Sałatka Drwala z...
Sałatka warstwowa z kurczakiem, inspirowana... ⇖ 2142
Surówka z kapusty...
Składniki: Kapusta pekińska 1/2 ok. 400 g... ⇖ 2093
Puszyste piwoszki, czyli...
Skoro mamy karnawał to nie może zabraknąć u... ⇖ 2087
Pączki świderki
Do pączków w kształcie świderka mam... ⇖ 1512
Udka à la polonezy –...
Udka à la polonezy to bardzo smaczne danie,... ⇖ 1503
Kluski leniwe
Kluski leniwe to jedno z najprostszych i... ⇖ 1367
Naleśniki zapiekane z...
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane... ⇖ 1343
Ciasto Pijak
Pijane ciasto idealne na karnawał i imprezy.... ⇖ 1189
Kołacz na Trzech Króli
Dzień Trzech króli, czyli 6 stycznia nazywano w... ⇖ 1093
Rogaliki krucho...
Składniki: ( porcja na 16 rogalików ) Mąka 250... ⇖ 975
Oponki serowe
Faworki czy oponki? Bez jednych i drugich nie... ⇖ 909