259778 przepisów z 712 blogów
Makaron z boczkiem i...

Makaron z boczkiem i...

Składniki: Makaron 250 g Szparagi zielone... ⇖ 94

Tortilla przepis

Tortilla przepis

Tortilla przepisDomowa tortilla z mąki pszennej... ⇖ 48

Kruche z rabarbarem w...

Kruche z rabarbarem w...

Bardzo podobne już jest na blogu. Bardzo, bardzo... ⇖ 97

Biszkopt nasączany...

Biszkopt nasączany...

Dzisiaj zapraszam na przepyszny deser rodem z... ⇖ 78

Roladki z jajkiem i...

Roladki z jajkiem i...

Jajka to częsta opcja na śniadanie - jadamy je... ⇖ 65

Panierowane serca z...

Panierowane serca z...

              Od jakiegoś czasu w sieci... ⇖ 74

Bułki grahamki

Bułki grahamki

Domowe bułki grahamki na bazie dwóch mąk:... ⇖ 109

Energetyczny Koktajl na...

Energetyczny Koktajl na...

Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie... ⇖ 105

Słonina BBQ

Słonina BBQ

Składniki: – słonina wieprzowa lub z... ⇖ 113

Ciasto biały michałek

Ciasto biały michałek

 Rewelacyjne i kremowe ciasto z dużą ilością... ⇖ 225

Wyświetlono: 261 razy
Pain au Levain na mieszanych zaczynach

To czym wyroznia sie ten chleb sposrod innych to podwojny zaczyn zakwasowy. Bardzo smaczny, dlugo zachowuje swiezosc, neutralny w smaku. Taki jak lubie. Pieczony byl w ramach Weekendowej Piekarni, ktorej gospodynia byla Trufla. Przygotowanie Wszystkie skladniki zaczynu pszennego wymieszac dokladnie, przykryc szczelnie folia i zostawic w temperaturze pokojowej na ok. 12 godzin. Wszystkie skladniki ...

Chleb rustykalny...

Chleb rustykalny...

U mnie w kuchni wciaz goraco od wypiekanego... ⇖ 252


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM