213754 przepisów z 664 blogów
Wyświetlono: 191 razy
Ganache z biszkoptem

Ganache to francuska nazwa na polaczanie aksamitnej mieszanki czekolady i smietany. Jest powszechnie stosowany w kuchni do deserow. Jeszcze lekko cieply i plynny moze byc gladka i blyszczaca polewa do ciast, tortow czy deserow. W temperaturze pokojowej pasta do smarowania, lukier. Zas schlodzony...

Zapiekanka obiadowa...

Zapiekanka obiadowa...

Pyszna zapiekanka obiadowa, idealna dla... ⇖ 17

Mieszana kiszonka z...

Mieszana kiszonka z...

Mieszana kiszonka z chrzanem jest moją kolejną... ⇖ 12

Gra dla dzieci “Top...

Gra dla dzieci “Top...

Czy macie w domu małych fanów Psiego Patrolu? A... ⇖ 3

Dwór kapitana Łazanowa...

Dwór kapitana Łazanowa...

Jechaliśmy szlakiem "Młynów nad... ⇖ 7

Tortellini zapiekane w...

Tortellini zapiekane w...

Pyszny sposób na szybki obiad, myślę że Wam... ⇖ 9

Zapiekanka makaronowa z...

Zapiekanka makaronowa z...

Zapiekanka makaronowa z kurczakiem to idealny... ⇖ 23

Zapiekanka gyros z...

Zapiekanka gyros z...

Składniki: Ziemniaki 1,5 kg Filet z kurczaka 3... ⇖ 30

Zapiekanka gyros z...

Zapiekanka gyros z...

Składniki:Ziemniaki 1,5 kgFilet z kurczaka... ⇖ 425

Sernik dyniowy

Sernik dyniowy

Bardzo kremowy sernik dyniowy na czekoladowym... ⇖ 19

Marynowane jabłka w...

Marynowane jabłka w...

Marynowane jabłka w occie Przepis na jabłka w... ⇖ 15


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM