198919 przepisów z 642 blogów
Wyświetlono: 128 razy
Co zrobić, aby koncentrat pomidorowy był bardziej aromatyczny.

Koncentrat ( przecier ) pomidorowy nabierze więcej pięknego aromatu, gdy tuż przed dodaniem go do zupy, sosu itp. podsmażymy go na patelni, lub w rondelku na oleju lub maśle. Podsmażamy go na dość dużym ogniu przez kilka minut, cały czas mieszając, aby się nie przypalił. Pozdrawiam...

Ciasteczka owsiane z...

Ciasteczka owsiane z...

Te ciasteczka są idealne na każdą okazję. Do... ⇖ 0

Tarta all’ananas

Tarta all’ananas

Składniki: 3 jajka 125 gramów roztopionego... ⇖ 2

Herbatka na zimowe...

Herbatka na zimowe...

Pod koniec lutego i z początkiem marca wielu... ⇖ 1

Placuszki bananowe

Placuszki bananowe

WitajcieDzisiaj coś lekkiego... idealnego na... ⇖ 10

Sałatka brokułowa z...

Sałatka brokułowa z...

Przyjęło się, że w piątki na blogu pojawia... ⇖ 13

Babka pomidorowa

Babka pomidorowa

Niezwykle mięsista i wilgotna babka pomidorowa z... ⇖ 8

Placuszki na kefirze i...

Placuszki na kefirze i...

Placuszki na kefirze i koktajl borówkowy.... ⇖ 18

Placuszki jogurtowe z...

Placuszki jogurtowe z...

Dzień dobry :-) U Was też taka piękna pogoda?... ⇖ 20

Hot-dogi z gyrosa

Hot-dogi z gyrosa

Smaczne i proste w przygotowaniu hot dogi z... ⇖ 12

Bułki z prażoną...

Bułki z prażoną...

Bułki z prażoną cebulkąDziś zapraszam na... ⇖ 9


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM