🛒 Składniki:✔ Subskrybuj ✔ Udostępnij ✔ Skomentuj ✔ Zostaw lajka1. Biszkopty podłużne 110 g2. Borówki 500 g3. Galaretka borówkowa 24. Mascarpone 250 g5. Śmietanka 30 % 400 g6. Cukier puder łyżka pełna7. Orzechy laskowe + starta gorzka czekolada 50 g🔪 Przygotowanie:Galaretki rozpuścić w 600 ml gorącej wody.Po przestudzeniu wymieszać z borówkami.Biszkopty ułożyć na blaszce (u mnie tortownica 24 cm), lekko namoczyć w mleku lub wodzie z cytryną. Gdy galaretka z...
Paszteciki na ostatnia chwilę to jedne z naszych... ⇖ 11526
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 6064
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 2432