230600 przepisów z 682 blogów
Wyświetlono: 671 razy
Szarpane mięso z kurczaka po gotowaniu rosołu. Świetne do kanapek na ciepło. PRZEPIS

Co zrobić z mięsem po gotowaniu rosołu? To pytanie pojawia się bardzo często. Mamy na nie świetną odpowiedź. Ten szarpany kurczak wychodzi tak, że nadmiar gotowanego mięsa nie będzie już żadnym problemem. Można użyć go do kanapek na ciepło i zimo, zwinąć w tortillę albo...

Sernik straciatella...

Sernik straciatella...

Idealny sernik na letnie upalne dni do kawy,... ⇖ 10

Sałatka z gruszką i...

Sałatka z gruszką i...

Sałatka z rukolą, gruszką i serem pleśniwym... ⇖ 28

Pieczonki (prażonki) z...

Pieczonki (prażonki) z...

Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa.... ⇖ 24

Babka z twarogiem

Babka z twarogiem

Prosta babka z dodatkiem twarogu. Łatwa, do... ⇖ 28

Klopsiki z indyka w...

Klopsiki z indyka w...

Klopsiki z mięsa mielonego z indyka pieczone w... ⇖ 14

Surówka z białą...

Surówka z białą...

Dziś przepis na prostą surówkę do obiadu.... ⇖ 22

Pesto z rukoli. Świetna...

Pesto z rukoli. Świetna...

Świeżą rukolę kupicie dziś w każdym... ⇖ 12

CHLEB 100% ŻYTNI,...

CHLEB 100% ŻYTNI,...

Chleb żytni dwufazowy, z dodatkiem kefiru, to od... ⇖ 21

Pancakes z jagodami...

Pancakes z jagodami...

Kefirowe placuszki z jagodami leśnymi. Owocowe... ⇖ 42

Ekspresowy śmietanowiec

Ekspresowy śmietanowiec

Ekspresowy śmietanowiec to pyszne, proste i... ⇖ 50


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM