馃洅 Sk艂adniki:Sk艂adniki:(szklanka 250 ml)(blaszka 26x26)Twar贸g mielony 1 kg (z wiaderka)Jajka 3Cukier szklankaMas艂o 200 gMleko 125 mlBudy艅 艣mietankowy 2Biszkopty pod艂u偶ne 180 gHerbatniki kakaowe 200 gGalaretka malinowa 2Maliny mro偶one lub 艣wie偶e 300 g馃敧 Przygotowanie:Galaretki rozpu艣ci膰 w 700 ml wrz膮tku i odstawi膰 do przestudzenia.Do garnka prze艂o偶y膰 mas艂o oraz cukier . Gotowa膰 na wolnym ogniu do rozpuszczania si臋 mas艂a.Kolejno doda膰 twar贸g oraz jajka. Wszystko razem...
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4144
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1145