259763 przepisów z 712 blogów
Muffinki marmurkowe...

Muffinki marmurkowe...

Szybkie do zrobienia, z podstawowych... ⇖ 0

Pomidorowy chleb do...

Pomidorowy chleb do...

Ten przepis na zawijany chleb z przecierem... ⇖ 12

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e Funghi – Grzyby i... ⇖ 25

Kolagen rybi - co warto...

Kolagen rybi - co warto...

Wiedziałaś / eś o tym?! 😵Aż 28g białka w... ⇖ 16

Najlepsze koktajle z...

Najlepsze koktajle z...

 Zestaw najlepszych przepisów na koktajle z... ⇖ 19

Lubczyk na zimę

Lubczyk na zimę

Lubczyk to roślina ogrodowa, bardzo łatwa w... ⇖ 69

Ciasto z borówkami i...

Ciasto z borówkami i...

Proste i przepyszne ciasto z borówkami i... ⇖ 32

Najlepsze przepisy na...

Najlepsze przepisy na...

Majówka zbliża się wielkimi krokami - pogoda... ⇖ 18

Sałatka z serem...

Sałatka z serem...

Sałatka z serem sałatkowym i orzeszkami to... ⇖ 18

Sernik na zimno z...

Sernik na zimno z...

Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z... ⇖ 15

Wyświetlono: 298 razy
Recenzja książki  Kiszonki i fermentacje  autorstwa Aleksandra Barona.

Wnikliwa lektura Kiszonek i fermantacji Aleksandra Barona wywolala u mnie ambiwalentne odczucia. Z jednej strony juz mam ochote kisic kasze gryczana i dostalam inspiracje oraz motywacje do zglebienia tematu oraz robienia tego typu przetworow w domu. Z drugiej ksiazka ta powaznie mnie rozczarowala.W ksiazce znajdziemy krotkie wprowadzenie przedstawiajace podstawowe informacje o kiszeniu - histori...

Wegańskie bajaderki,...

Wegańskie bajaderki,...

Ten przepis to próba odpowiedzi na dziecięcy... ⇖ 196

Bulion z resztek

Bulion z resztek

Przerośnięta cukinia, łykowate łodygi... ⇖ 207

Przygoda z aromaterapią...

Przygoda z aromaterapią...

W jesienne i zimowe dni najchętniej robiłabym... ⇖ 261

Zupa krem z jarmużem i...

Zupa krem z jarmużem i...

Zupa krem z jarmużem jest przepyszna ale (mimo... ⇖ 281

„Mąka i czas” oraz...

„Mąka i czas” oraz...

Kilka tygodni temu po długiej letniej przerwie... ⇖ 319

Pierniczkowe gofry

Pierniczkowe gofry

Jak zużyć nadmiar zakwasu, gdy pieczemy domowy... ⇖ 231

Herbata z fermentowanych...

Herbata z fermentowanych...

W zeszłym roku nauczyłam się fermentować... ⇖ 367

Ketchup z cukinii

Ketchup z cukinii

Co roku latem przychodzi taki czas, że mamy... ⇖ 330

Lody czekoladowe

Lody czekoladowe

Wegańskie domowe lody czekoladowe? To da się... ⇖ 350

Lody fasolowe

Lody fasolowe

Wegańskie domowe lody fasolowe ratują nas w... ⇖ 408


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM