馃洅 Sk艂adniki:(porcja na ok. 20 sztuk, szklanka 250 ml)Dro偶d偶e 30 gCukier 2 艂y偶kiJajka 2Mas艂o 25 gM膮ka 2,5 szklankiMleko 1,5 szklankiS贸l szczyptaRabarbar 250-300gCukier puder馃敧 Przygotowanie:Do miski wlewamy letnie mleko, rozkruszamy dro偶d偶e, wsypujemy cukier, dodajemy roztopione mas艂o, jajka oraz s贸l i ca艂o艣膰 mieszamy trzepaczk膮 do rozpuszczenia si臋 dro偶d偶y.Na koniec do miski przesiewamy m膮k臋 i ponownie mieszamy trzepaczk膮. Przykrywamy i odstawiamy do wyro艣ni臋cia na...
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4035
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1083