🛒 Składniki:(na ok. 50 sztuk)Ciasto:Mąka pszenna 500 gOlej 3 łyżkiWoda gorąca 1 i 1/4 szklankiSól łyżeczkaFarsz:Kapusta kiszona 800 gGrzyby suszone 40 gCebula średniaSólPieprz🔪 Przygotowanie:Grzyby namoczyć w wodzie całą noc. Kolejnego dnia ugotować w tej samej wodzie do miękkości ok 1 godzinę. Kapustę ugotować od miękkości z dodatkiem soli i odrobimy cukru. Cebulę pokrojoną w kosteczkę zeszklić na oleju. W maszynce przemielić na średnich oczkach kapustę oraz...
Paszteciki na ostatnia chwilę to jedne z naszych... ⇖ 12664
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 6304
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 2651