259525 przepisów z 712 blogów
Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z... ⇖ 8

Pasta z awokado i jajek

Pasta z awokado i jajek

Składniki: Awokado 1 Jajka 3 Cebula czerwona... ⇖ 3

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe Dzisiaj u nas na obiad kluski,... ⇖ 23

Proziaki - podkarpackie...

Proziaki - podkarpackie...

Już dawno miałam je w planach przygotować, ale... ⇖ 24

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście piwnym z talarkami z... ⇖ 21

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb... ⇖ 14

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem mielonym, to prosty w... ⇖ 32

Smocze pomysły na owoce

Smocze pomysły na owoce

Owoce warto zjadać w każdej postaci – nie... ⇖ 17

Zdrowy i Smaczny Obiad...

Zdrowy i Smaczny Obiad...

Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki... ⇖ 32

Maślano miodowa brioszka

Maślano miodowa brioszka

Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam... ⇖ 19

Wyświetlono: 343 razy
Panettone

Klasyczna włoska drożdżowa babka pochodząca z Mediolanu, pełna rodzynkek i kandyzowanej skórki z pomarańczy. W słonecznej Italii jest tradycyjnie pieczona w okresie bożonarodzeniowym. Ja natomiast piekę ją także na Wielkanoc. Możemy użyć do tego specjanej formy do Panettone lub zwykłej tortownicy, której boki wykłada się dodatkowo papierem do pieczenia.Składniki na babkę o...

Insalata di fave

Insalata di fave

Prosta, sezonowa sałatka z bobu, sosu... ⇖ 39

Spaghetti al tonno

Spaghetti al tonno

Przepis na lekką sycylijską pastę z... ⇖ 319

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Przepis z tradycyjnej kuchni bolońskiej, typowy... ⇖ 219

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z... ⇖ 231

Fakes - grecka zupa z...

Fakes - grecka zupa z...

Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na... ⇖ 375

Pavlova

Pavlova

Beza chrupiąca z zewnątrz, a delikatna i... ⇖ 260

Semifreddo al pistacchio

Semifreddo al pistacchio

Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony... ⇖ 774

Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe to danie pochodzące z Rzymu.... ⇖ 304

Torta di mele

Torta di mele

Włoska szarlotka to puszyste ucierane ciasto z... ⇖ 452

Feta zapiekana w...

Feta zapiekana w...

Genialna przekąska z greckiego sera feta... ⇖ 492


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM