259379 przepisów z 712 blogów
Melasa z morwy

Melasa z morwy

Melasa z morwy jest jednym z najpopularniejszych... ⇖ 3

Zupa gulaszowa

Zupa gulaszowa

Zupa gulaszowa to pyszne danie jednogarnkowe,... ⇖ 18

Marchewkowe ciasto z...

Marchewkowe ciasto z...

Kolejna wypróbowana propozycja od MakroBeast na... ⇖ 14

Filety z kaczki na...

Filety z kaczki na...

Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście ,... ⇖ 39

Makaron tagliatelle z...

Makaron tagliatelle z...

Resztki mięsa i sosu z królika w śmietanie... ⇖ 41

Miodek z kwiatów...

Miodek z kwiatów...

Wyszło mi 7,5 słoiczka o pojemności 270 ml... ⇖ 106

Zapiekanka z kalafiora i...

Zapiekanka z kalafiora i...

Łatwa w przygotowaniu zapiekanka z kalafiora i... ⇖ 78

Chlebek bananowy

Chlebek bananowy

Dziś zapraszam na najprostszy, najzwyklejszy, a... ⇖ 83

30 przepisów na desery...

30 przepisów na desery...

Desery i ciasta z galaretką to jedne z... ⇖ 199

Przepis na 20...

Przepis na 20...

Zobacz idealny i sprawdzony przepis na 20... ⇖ 64

Wyświetlono: 512 razy
Pan co Santi

Orzechowy toskański chleb pochodzący z Sieny. Dzięki rodzynkom i cynamonowi ma bardzo ciekawy słodkawy smak. Przepis jest prosty, nie wymaga zagniatania i pochodzi z książki My Bread Jima Lahey a.Składniki:400 g mąki pszennej chlebowej85 g rodzynek50 g posiekanych orzechów włoskich1 i 1/4 łyżeczki soli3/4 łyżeczki cynamonu1/2 łyżeczki suchych drożdżyszczypta pieprzu350 g...

Insalata di fave

Insalata di fave

Prosta, sezonowa sałatka z bobu, sosu... ⇖ 36

Spaghetti al tonno

Spaghetti al tonno

Przepis na lekką sycylijską pastę z... ⇖ 316

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Przepis z tradycyjnej kuchni bolońskiej, typowy... ⇖ 218

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z... ⇖ 229

Fakes - grecka zupa z...

Fakes - grecka zupa z...

Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na... ⇖ 373

Pavlova

Pavlova

Beza chrupiąca z zewnątrz, a delikatna i... ⇖ 258

Semifreddo al pistacchio

Semifreddo al pistacchio

Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony... ⇖ 765

Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe to danie pochodzące z Rzymu.... ⇖ 302

Torta di mele

Torta di mele

Włoska szarlotka to puszyste ucierane ciasto z... ⇖ 450

Feta zapiekana w...

Feta zapiekana w...

Genialna przekąska z greckiego sera feta... ⇖ 491


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM