259644 przepisów z 712 blogów
Jagodowy sernik

Jagodowy sernik

Powstał mój mikser, jak feniks z... ⇖ 3

Obiad w 30 minut?...

Obiad w 30 minut?...

Aromatyczny i soczysty kurczak podany na... ⇖ 9

LEGO Creator Żonkile...

LEGO Creator Żonkile...

Wielokrotnie to powtarzała i wciąż jest to... ⇖ 3

Raffaello.

Raffaello.

Raffaello.Ciasto na biszkopcie z... ⇖ 13

Francuska tarta...

Francuska tarta...

Orzeźwiająca, aromatyczna i elegancka –... ⇖ 20

Zapiekanka z łososiem i...

Zapiekanka z łososiem i...

Z cyklu obiad na szybko. Zapiekanka na cieście... ⇖ 33

Kapuśniak z młodej...

Kapuśniak z młodej...

Kapuśniak z młodej kapusty ugotowany na... ⇖ 50

TORTILLA ZAPIEKANA ZE...

TORTILLA ZAPIEKANA ZE...

Cześć, dziś mam dla Was pomysł na pyszną,... ⇖ 39

Proste ciasto z...

Proste ciasto z...

Takie ciasta są najlepsze, bierzesz składniki... ⇖ 31

Sałatka z selerem,...

Sałatka z selerem,...

Sałatka z selerem, serem wędzonym i... ⇖ 21

Wyświetlono: 458 razy
Notatki z Węgier: niech ktoś tam zrobi kuchenną rewolucję (oraz przepis na lecsó)

U Bratankow znad Niziny Panonskiej w temacie wina dzieje sie ostatnio duzo i fantastycznie. Po dekadach komuny, ktora taki na przyklad Tokaj przerobila na jeden wielki winiarski kolchoz, odtwarzaja sie winiarskie rody i tradycje, a z drugiej strony nadciaga enologiczna nowoczesnosc. Efekty sa doskonale, i Bratanki moga juz dzis spokojnie stawac w szranki z winemakerami Francji czy Wloch (ponoc zes...

Käsespätzle z...

Käsespätzle z...

Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak... ⇖ 485

Najprostsza zapiekanka...

Najprostsza zapiekanka...

Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow,... ⇖ 509

m tabal: lepsze niż...

m tabal: lepsze niż...

Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie... ⇖ 429

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu... ⇖ 416

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie... ⇖ 386

Ogień, grill, żar....

Ogień, grill, żar....

Won palonych badyli. Jeszcze niedawno nieomylnie... ⇖ 408

Chleb kavring ze Skanii...

Chleb kavring ze Skanii...

Bo nie wiem, czy wiecie, ze najnowsze trendy... ⇖ 445

O szparagach tylko z...

O szparagach tylko z...

Cienki szparag sie uczynil z grubej i nadetej... ⇖ 398

Chałka wytrawna – o...

Chałka wytrawna – o...

Raz do roku, w wigilie, na wiele naszych stolow... ⇖ 435

Kaiserschmarrn – o...

Kaiserschmarrn – o...

Kiedy w Austrii po raz pierwszy uslyszalem o... ⇖ 401


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM