227298 przepisów z 680 blogów
Wyświetlono: 176 razy
Musztardowy schab gotowany w winie (2 razy po 5 minut)

Domowy schab na kanapki gotowany dwa razy po 5 minut, a następnie parzony dwa razy po minimum 6 godzin. Przygotowany w musztardowej zalewie z dodatkiem białego wina wytrawnego. To chyba najprostszy sposób na domowę wędlinę, bez konserwantów i innych zbędnych dodatków. Pomimo, że jej...

Gołąbkowe Lasagne

Gołąbkowe Lasagne

Gołąbkowe Lasagne, czyli taka kuchnia fusion,... ⇖ 6

Przepis na hiszpańskie...

Przepis na hiszpańskie...

Hiszpańskie salmorejo jest idealnym chłodnikiem... ⇖ 14

Bagietka z masłem...

Bagietka z masłem...

Składniki: 2 bagietki 3 łyżki masła 2-3... ⇖ 26

Jajecznica po francusku

Jajecznica po francusku

Gdzieś w sieci krążył taki przepis i... ⇖ 24

Espresso tonic

Espresso tonic

Espresso tonic chłodzący napój   Co to... ⇖ 28

Krokiety z kapustą i...

Krokiety z kapustą i...

Krokiety z kapustą i pieczarkami, uwielbiane... ⇖ 16

Risotto z żółciakiem...

Risotto z żółciakiem...

#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela... ⇖ 15

Pasta twarogowa z...

Pasta twarogowa z...

Pyszna, letnia pasta twarogowa z dodatkiem... ⇖ 29

Biały chłodnik. Nie ma...

Biały chłodnik. Nie ma...

Orzeźwia, świetnie smakuje, idealny, gdy za... ⇖ 33

Szparagi w tempurze z...

Szparagi w tempurze z...

Przepyszne i chrupiące szparagi w tempurze z... ⇖ 24


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM