skladnikiciasto* 125 g margaryny* 250 g maki pszennej* 3 zoltka* 3 lyzki cukru* 2 lyzeczki proszku do pieczenia* 3 lyzki gestej kwasnej smietanymasa* 1 puszka gotowej masy makowej* 4 zoltka* 7 bialek* 100 g cukru* 100 g rodzynek* 100 g orzechow wloskich* 1 lyzeczka proszku do pieczenia* 2 lyzki maki ziemniaczanejSposob wykonaniaciastoZ podanych skladnikow zagniesc ciasto i podzielic na dwie czesci...
skladnikiciasto* 1 i 1/3 szklanki maki* 1 jajko i... ⇖ 400
skladniki* 1 opakowanie podluznych biszkoptow(jak... ⇖ 413
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4155
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1153