🛒 Składniki:Biszkopt:Jajka 4 ( w temperaturze pokojowej)Cukier 3/4 szklankiMąka pszenna szklankaProszek do pieczenia łyżeczkaOlej rzepakowy 4 łyżkiKrem:Śmietanka 30 % 800 mlGalaretka krystalicznaGalaretki 3 kolory: zielona, pomarańczowa i czerwona🔪 Przygotowanie:3 kolorowe galaretki rozpuścić w 250 ml wrzątku, zostawić w pojemnikach docałkowitego stężenia.Białka ubijamy z cukrem, dodajmy cukier partiami łyżka po łyżce.Zmniejszamy obroty miksera. Kolejno dodajemy...
Paszteciki na ostatnia chwilę to jedne z naszych... ⇖ 12644
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 6301
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 2647