259991 przepisów z 712 blogów
Pasteryzowany Sok z...

Pasteryzowany Sok z...

Kolejny przepis na to jak przetworzyć... ⇖ 28

Konfitura z Rabarbaru

Konfitura z Rabarbaru

Pierwszy zerwany rabarbar u znajomej w... ⇖ 15

Risotto ze szparagami

Risotto ze szparagami

Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to... ⇖ 28

Melitzanosalata

Melitzanosalata

W długi majowy weekend dopisała pogoda. Polacy... ⇖ 32

Makaron w sosie serowym

Makaron w sosie serowym

Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to... ⇖ 73

szybki makaron z sosem...

szybki makaron z sosem...

Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego... ⇖ 76

Jak Pasteryzować w...

Jak Pasteryzować w...

Witajcie .U mnie początek wiosny zaowocował... ⇖ 72

Nocny chlebek...

Nocny chlebek...

Miałam napoczętą paczkę drożdży po... ⇖ 69

Jak owsianka...

Jak owsianka...

Tym razem przygotowałam koktajl jak owsianka... ⇖ 57

Serniczki czekoladowe

Serniczki czekoladowe

SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was... ⇖ 77

Wyświetlono: 248 razy
Kaiserschmarren czyli cesarski omlet

Popularny puszysty austriacki omlet z rodzynkami. Oproszony cukrem pudrem i podawany z owocami w syropie lub powidlami sliwkowymi.Skladniki:3 jaja120 g maki pszennejszklanka mleka2 lyzki cukrugarsc rodzynekszczypta soli2-3 lyzki maslaŻoltka oddzielic od bialek i dokladnie wymieszac z maka, mlekiem, cukrem i rodzynkami. Odstawic ciasto na 20 minut.Bialka ubic na sztywno ze szczypta soli, dod...

Insalata di fave

Insalata di fave

Prosta, sezonowa sałatka z bobu, sosu... ⇖ 48

Spaghetti al tonno

Spaghetti al tonno

Przepis na lekką sycylijską pastę z... ⇖ 326

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Przepis z tradycyjnej kuchni bolońskiej, typowy... ⇖ 224

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z... ⇖ 235

Fakes - grecka zupa z...

Fakes - grecka zupa z...

Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na... ⇖ 384

Pavlova

Pavlova

Beza chrupiąca z zewnątrz, a delikatna i... ⇖ 263

Semifreddo al pistacchio

Semifreddo al pistacchio

Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony... ⇖ 789

Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe to danie pochodzące z Rzymu.... ⇖ 308

Torta di mele

Torta di mele

Włoska szarlotka to puszyste ucierane ciasto z... ⇖ 456

Feta zapiekana w...

Feta zapiekana w...

Genialna przekąska z greckiego sera feta... ⇖ 497


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM