218032 przepisów z 668 blogów
Wyświetlono: 312 razy
Gruzja - Pasta orzechowa

Pasta z orzechow wloskich i kolendry to podstawa kuchni gruzinskiej. Moze zostac wykorzystana do wielu rzeczy, ale najczesciej znajdziemy ja w roladkach baklazanowych. O mozliwych zastosowaniach juz wkrotce, ale na razie przepis na sama paste.Skladniki:- 2 zabki czosnku- 200 g orzechow wloskich- 75...

Chłopski garnek z...

Chłopski garnek z...

#współpracaNie sądziłam, że moje stories z... ⇖ 6

Szarlotka najlepsza

Szarlotka najlepsza

Tradycyjna szarlotka domowa wg. przepisu mojej... ⇖ 14

Pieczeń z karczku...

Pieczeń z karczku...

Tym razem zrobiłam coś dla osób smakujących w... ⇖ 10

Drożdżówka z morelą

Drożdżówka z morelą

10-12 bułeczek500 g mąki3/4 szklanki mleka60 g... ⇖ 2

Tradycyjne pączki

Tradycyjne pączki

Przepis na tradycyjne pączki - puszyste,... ⇖ 6

Fit surówka z selera...

Fit surówka z selera...

Lekka, pyszna i bardzo zdrowa oraz... ⇖ 9

babka marmurkowa na...

babka marmurkowa na...

Składniki: białka 2 szklanki + szczypta soli,... ⇖ 38

Sernik z białą...

Sernik z białą...

Sernik z białą czekoladą to najlepszy sernik,... ⇖ 13

Pałac w Lulkowie woj....

Pałac w Lulkowie woj....

Koniec wiosny ubiegłego roku spędziliśmy w... ⇖ 23

Zupa tajska z kurczakiem...

Zupa tajska z kurczakiem...

Lubicie kulinarne podróże? Zupa tajska z... ⇖ 29


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM