258814 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 1180 razy
Gratin z ziemniaków i cukinii czyli zapiekanka pod beszamelem

Gratin dauphinois to danie wywodzące się z kuchni francuskiej. Głównym składnikiem zapiekanki są ziemniaki pokrojone w cienkie plasterki. Ułożone warstwami naczyniu zapiekane są pod beszamelem lub śmietaną. Dodatkiem według upodobań mogą być aromatyczne zioła takie jak tymianek,...

SAŁATKA WIELKANOCNA Z...

SAŁATKA WIELKANOCNA Z...

Lubicie brokuły? Jeśli tak to polecam... ⇖ 16

Sernik z chałwą

Sernik z chałwą

Ten sernik z chałwą cieszy się zawsze... ⇖ 9

Domowe wędliny na...

Domowe wędliny na...

    Mięso na zimno na Wielkanoc, Mięso na... ⇖ 1

Wielkanocne gniazdka...

Wielkanocne gniazdka...

Bezowe gniazdka z kremem i jajkami, które... ⇖ 14

Przepiórka Po...

Przepiórka Po...

Przepis na przepiórki to podstawa każdego... ⇖ 3

Mazurek z masłem...

Mazurek z masłem...

Kolejne święta tuż, tuż. Nie wiem jak u Was,... ⇖ 28

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z grzybkami marynowanymi to... ⇖ 8

Sernik pistacjowy

Sernik pistacjowy

Aksamitnie kremowy, gęsty sernik z dodatkiem... ⇖ 19

Solskinnsboller -...

Solskinnsboller -...

Jak Skandynawia długa i szeroka stoi bułeczkami... ⇖ 11

Wiśniowa fantazja

Wiśniowa fantazja

To jedno z lepszych ciast jakie ostatnio jadłam.... ⇖ 68


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM