252787 przepisów z 705 blogów
Wyświetlono: 410 razy
Farsz z soczewicy

to świetna pasta do pieczywa oraz nadzienie do wielu potraw, smaczne, łatwe i bardzo zdrowe, dobre do pierogów, pasztecików, nadziewania pampuchów lub pyz.   Składniki: 200 g zielonej soczewicy (1 szklanka) cebula 2-3 ząbki czosnku 2-3 łyżki oleju sól i pieprz Soczewicę gotuj w...

Babka pannettone, czyli...

Babka pannettone, czyli...

Babka pannettone to włoska drożdżowa babka... ⇖ 8

Wigilijna ryba po grecku

Wigilijna ryba po grecku

Ryba po grecku to, wbrew nazwie, typowo polska... ⇖ 9

Mięciutkie...

Mięciutkie...

Bułeczki drożdżowe kapuśniaczki  Pyszne,... ⇖ 30

Sałatka prosta

Sałatka prosta

Dlaczego prosta, bo nie ma dużo składników do... ⇖ 46

Makaronowa sałatka z...

Makaronowa sałatka z...

Makaronowa sałatka z grzybami Makaronowa... ⇖ 41

Zupa gołabkowa

Zupa gołabkowa

600 g mięsa mielonego wieprzowego3 łyżki oleju... ⇖ 22

Pierniki na miodzie do...

Pierniki na miodzie do...

Co sprawia, że ten przepis jest niezawodny? To... ⇖ 39

Sałatka Mimoza

Sałatka Mimoza

Sałatka mimoza to kolorowa, warstwowa sałatka z... ⇖ 54

Ciasteczka Toffifee –...

Ciasteczka Toffifee –...

Ciasteczka Toffifee to pyszne małe słodkości,... ⇖ 45

Śledzie w śmietanie

Śledzie w śmietanie

Klasyczny przepis na śledzie w śmietanie z... ⇖ 44


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM