258845 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 906 razy
Cielęcina duszona na maśle i cebuli - Stewed Veal Chops With Butter And Onions - Stufato di vitello al burro e cipolle

Smakolyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkladniki/Ingredients/Ingredienti1/2 kg cieleciny bez kosci/ 1/2 kg organic veal chops/ 1/2 chilo di vitello1 duza cebula/ 1 big onion/ 1 cipolla grande50 g masla/ 50 g butter/ 50 g di burrowoda do podlania/ water to stew/ acqua per cucinaresol/...

Jajka faszerowane...

Jajka faszerowane...

Chodziły za mną jajka faszerowane pieczarkami,... ⇖ 5

Ciasteczka   CAŁUSKI  ...

Ciasteczka CAŁUSKI ...

Lecę dla Państwa z propozycją na pyszne... ⇖ 15

Jajka Faszerowane:...

Jajka Faszerowane:...

Jajka faszerowane: Wykwintna Tradycja... ⇖ 36

Pieczone Pomidorki...

Pieczone Pomidorki...

Najcudowniejsza i najsmaczniejsza przystawka ( u... ⇖ 8

Sałatka z cytronu –...

Sałatka z cytronu –...

Sałatka z cytronu to nie jest mój własny... ⇖ 18

SAŁATKA Z JAJKIEM,...

SAŁATKA Z JAJKIEM,...

Dziś zapraszam na prostą sałatkę bez mięsa,... ⇖ 50

Babka z gotowanych cytryn

Babka z gotowanych cytryn

Na święta Wielkanocne królują na stołach... ⇖ 32

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek to smaczna pasta... ⇖ 43

Lawasz z pastą...

Lawasz z pastą...

Ostatnio przetestowałam przepis na lawasz z... ⇖ 56

Sernik nowojorski

Sernik nowojorski

Macie swój ulubiony sernik? Czy po prostu sernik... ⇖ 61


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM