skladnikibiszkopt* 6 jajka* 3/4 szklanki cukru* 3/4 szklanki maki pszennej* 1 niepelna lyzeczki proszku do pieczenia* 3 lyzeczka soku z cytrynymasa* 5 pomaranczy* 4 zoltka* 100 g cukru* 4 lyzeczki zelatyny* 200 ml smietany kremowkipolewa owocowa na wierzch* 500 g dowolnych owocow* 1/2 opakowania zelfixu 3:1 lub 2:1* 160 g cukruSposob wykonaniaOddzielic bialka jaj od zoltek.Bialka ubic z soki...
skladnikiciasto* 1 i 1/3 szklanki maki* 1 jajko i... ⇖ 401
skladniki* 1 opakowanie podluznych biszkoptow(jak... ⇖ 414
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4157
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1153