181449 przepisów z 593 blogów
Wyświetlono: 207 razy
Bułgaria - Pechena tikva s med i orehi (Pieczona dynia z miodem i orzechami)

Tym deserem oficjalnie witamy jesien. Sezon dyniowy w pelni, wiec nie ma na co czekac!Znowu przenosimy sie do Bulgarii, bo pomimo tego, ze kuchnia bulgarska czesto uznawana jest za nudna i nieciekawa, jest zupelnie inaczej!Skladniki (na 3-4 porcje)- 300g pokrojonej w sporej wielkosci kostke dyni...

Zabytkowa willa dr med....

Zabytkowa willa dr med....

Zaraz przy wjeździe do Koła zatrzymaliśmy się... ⇖ 8

Sernik mocno kremowy z...

Sernik mocno kremowy z...

Witam Kochani! Polecam wyjątkowo pyszne ciasto... ⇖ 21

Młoda kapusta na...

Młoda kapusta na...

Młoda kapusta na kwaśno - kuchnia podkarpacka... ⇖ 21

Współlokatorzy  Beth O...

Współlokatorzy Beth O...

Kolejna komedia romantyczna z serii Mała czarna... ⇖ 7

Zupa ogórkowa.

Zupa ogórkowa.

Zapraszam na ogórkową. To jedna z moich... ⇖ 23

Ogórki małosolne

Ogórki małosolne

Ogórki małosolne chrupiące ogórki kiszone... ⇖ 18

Otulone nocą. Wielka...

Otulone nocą. Wielka...

Książka Wielka mała niedźwiedzica to... ⇖ 4

Ciasto kruche z...

Ciasto kruche z...

To ciasto nie urzeka wyglądem, powiem nawet... ⇖ 35

Rabarbarowa delicja

Rabarbarowa delicja

Rabarbarowa delicja Smaczne warstwy i czekolada.... ⇖ 34

Jajka faszerowane...

Jajka faszerowane...

…na śniadanie …na kolację... ⇖ 22


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM